В неочікуваному образі: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ніна Набока з'явиться у Вечірньому Кварталі

Новий Вечірній Квартал
Акторка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ніна Набока з'явиться у Вечірньому Кварталі — фото
Facebook/Film.ua

Народна артистка України, відома за серіалом Жіночий лікар. Нове життя, Ніна Набока за лаштунками Вечірнього Кварталу розповіла, у чому феномен відомого українського серіалу про медиків.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна цього тижня виходять фінальні серії серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Редакція сайту 1plus1 поспілкувалася з однією з акторок проєкту — Народною артисткою України Ніною Набокою. Вперше у своїй кар'єрі вона зіграла на сцені Вечірнього Кварталу, де постала в неочікуваному образі школярки.

«Це мій перший досвід тут. Проте для професійної акторки немає значення семирічну грати чи сторічну. Я тут граю дівчинку, що йде в перший клас. Це дуже цікаво», — поділилася враженнями Набока.

Ніна Набока

Ніна Набока

Ми розпитали, яка атмосфера панувала на знімальному майданчику Жіночого лікаря. Нове життя, з ким подобалося з акторів співпрацювати найбільше, а також у чому феномен популярного серіалу про медиків.

«Я приходжу на майданчик, як до себе додому. Своїх колег дуже люблю і вони мене люблять. Мені дуже подобається з молоддю працювати. В нас всі актори прекрасні. Люблю Андрія Ісаєнка, Сергія Кисіля — всіх люблю, тому важко виділити когось одного».

Ніна Набока зізналася, на знімальному майданчику до створення Жіночого лікаря. Нове життя підходять дуже серйозно та професійно. Головною особливістю серіалу називає доброту:

«Серіал пронизаний добротою. Тут добрі та чуйні лікарі, що відкривають серця та душу для людини. Люди хочуть це бачити».

Не пропустіть нові випуски Вечірнього Кварталу 13, 20 та 27 жовтня на 1+1 Україна. Актори Вечірнього та Жіночого Кварталу об'єднаються, щоб подарувати глядачам гарний настрій. На вас чекають нові номери на актуальні теми, патріотичні пісні та виступи зіркових гостей!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочеться, щоб вони були разом»: у Мережі обговорюють появу Лілії Ластівки у новій серії Жіночий лікар. Нове життя 2 і чи зустрінеться вона з Андрієм Балюком

Новини по темі