Влаштували видовищне шоу: Леді Гага та Селін Діон виступили на відкритті Олімпіади в Парижі

Леді Гага та Селін Діон вразили своїми виступами на відкритті Олімпіади в Парижі

Американська співачка Леді Гага та канадська співачка Селін Діон виступили на відкритті Олімпіади в Парижі, яке відбулося у п'ятницю, 26 липня.

На церемонії відкриття Гага заспівала французькою біля набережної Нотр-Дама. Вона виконала пісню Зізі Жанмер — Mon Truc en Plumes.

У свою чергу, Селін Діон під акомпанемент оркестру заспівала відому пісню L'Hymne à l'amour, яку виконувала Едіт Піаф. Для Діон, яка бореться з невиліковною неврологічною хворобою – синдромом м'язової скутості, цей виступ став першим за 5 років. Вона завершила церемонію відкриття Олімпійських ігор 2024 року в Парижі.

Зазначимо, на церемонії відкриття Олімпійських ігор українська тенісистка Еліна Світоліна та плавець Михайло Романчук «пронесли» український прапор – делегація збірної України пропливла річкою Сена, як і решта 84 човнів з іншими командами. Це перша церемонія, яку проводять не на стадіоні, а на воді.

Подробиці про відкриття Олімпійських ігор у Парижі дивіться у сюжеті ТСН, який виходить о 19:30 на YouTube та в марафоні новин.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Символ світла, надії, миру та єдності»: Сальма Хайєк взяла участь в естафеті олімпійського вогню у Версалі

Більше новин