«Символ світла, надії, миру та єдності»: Сальма Хайєк взяла участь в естафеті олімпійського вогню у Версалі

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Сальма Хайєк взяла участь в естафеті олімпійського вогню у Версалі: фото
Getty Images

Сальма Хайєк взяла участь в естафеті олімпійського вогню у Версалі напередодні Олімпіади

Поділитися:

Голлівудська актриса Сальма Хайєк взяла участь в естафеті олімпійського вогню у Версалі, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Кінозірці випала честь взяти участь у заході напередодні Олімпіади, церемонія відкриття якої відбудеться 26 липня.

Хайєк пронесла смолоскип від передмістя Івелін до Версальського палацу разом із французьким футбольним тренером Дідьє Дешамом, зіркою футболу Преснелем Кімпембе та іншими спортсменами. Вона переймала естафету у спортивній формі із помаранчевими деталями, яка була створена спеціально для факелоносців.

На своїй сторінці в Instagram вона прокоментувала свою участь в естафеті:

«Мені випала честь нести Олімпійський вогонь, символ світла, надії, миру та єдності. Якщо ви вірите у ці цінності, знайте, що ви були зі мною на кожному кроці. Передаючи факел та беручи участь в естафеті, я з гордістю представляла дух Олімпіади, приносячи всім світло, надію та єдність», - зазначила Хайєк.

Зазначимо, крім Хайєк, в естафеті олімпійського вогню взяли участь княгиня Шарлен та князь Монако Альбер II, а також актриса Холлі Беррі. Сьогодні, 26 липня перед початком церемонії відкриття факел у районі Сен-Дені пронесуть акторка та модель Летиція Каста, репер Снуп Догг та хіп-хоп-виконавець MC Solaar. Це буде фінальна зупинка перед тим, як смолоскип буде доставлений до Ейфелевої вежі.

Естафета вогню – унікальна традиція, яка повертає нас до витоків Ігор. Естафета олімпійського вогню розпочалася 16 квітня у грецькому місті Пірей. В естафеті взяли участь близько 10 тисяч факелоносців, маршрут пройшов через 400 міст та становив 12 тисяч кілометрів.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама у 41: Сальма Гаєк розповіла про своє пізнє материнство

Новини по темі