Час доленосних зустрічей та сміливих рішень: любовний гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку

Астрологи підготували любовний гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку

Жовтень починається із сонячного затемнення у Терезах. Сонячне затемнення 2 жовтня — неймовірно потужне астрологічне явище, яке пов'язують із несподіваними поворотами долі, енергією трансформацій та змін.

Астрологи переконані, що жовтень стане часом, коли доведеться відпустити ситуацію та навчитися любити себе. Чого саме чекати кожному із знаків зодіаку цього місяця у любовній сфері – читайте у цьому матеріалі.

Овен

У жовтні Овни можуть зіткнутися зі складнощами в особистому житті. На деяких чекає розрив чи повна трансформація близьких відносин. Але для вас це не стане сюрпризом, адже конфлікт назрівав давно і невирішені проблеми спливуть на поверхню. Що б не трапилося цього місяця, це те, що насувалося з минулого жовтня (як мінімум). Відпустіть старі уподобання, щоб звільнити місце для чогось нового.

Телець

Венера знаходиться у вашому секторі партнерства до 17-го жовтня, що надасть особливої ​​чарівності вам і позитивно вплине на ваш настрій та стосунки з близькою людиною. Якщо ви самотні, то на вас може чекати знайомство з людиною, яка, як вам здавалося, не зовсім у вашому смаку. Це знайомство може статися після 14 жовтня.

Близнюки

Жовтень може стати особливо вдалим місяцем для Близнюків, які шукають любов. Ви можете познайомитися з сміливішим партнером або несподівано зрозуміти, що ви самі почуваєтеся сміливішими. Не бійтеся йти на романтичний ризик.

Рак

Венера знаходиться у вашому секторі романтики до 17-го числа, приносячи радість і насолоду у ваше особисте життя. Навіть якщо ви працювали над деякими проблемами у відносинах через зобов'язання, це не означає, що вам обом не дозволено трохи повеселитися.

Лев

Планета кохання Венера входить у ваш сектор романтики 17-го числа, роблячи наступні кілька тижнів найсолодшим часом року для вашого любовного життя. При цьому ви можете зіткнутися з невеликими проблемами 28-го числа, коли ви і ваш партнер зіштовхнетеся з деякими труднощами через завищені очікування.

Діва

Місячне затемнення в Рибах минулого місяця несприятливо вплинуло на ваше особисте життя. Незалежно від того, чи самотні ви, у партнерстві чи в сварках з коханою людиною, ви відчуваєте одночасно романтичне натхнення та велику обережність через динаміку стосунків. Не приймайте поспішних рішень та не поспішайте переходити на новий рівень відносин.

Терези

Повний місяць в Овні 17-го числа принесе кульмінацію у вашому особистому житті. Події, що відбулися у квітні, зараз дійшли до логічного розвитку, і ви можете або прийняти зобов'язання, або відпустити ситуацію і рухатися далі. Насолоджуйтесь романтичними флюїдами, поки ними наповнене ваше життя.

Скорпіон

Місячне затемнення в Рибах минулого місяця стало початком нової ери для побачень та романтичного життя. Цього місяця ви можете відчувати поштовх між бажанням глибшого зв'язку з партнером та бажанням провести час, зосередившись на собі. Очевидно, ви можете робити те й інше одночасно, але переконайтеся, що ви завжди є своїм головним пріоритетом.

Стрілець

Повний місяць в Овні 17-го числа відроджує романтичні флюїди, яких відчайдушно не вистачало у вашому житті. Хоча ви й перебували у періоді величезного особистісного зростання, коли справа стосувалася стосунків загалом, ви не отримували від цього задоволення. Дозвольте собі насолодитися легкістю!

Козеріг

Відносини можуть здаватися досить напруженими, оскільки Марс весь місяць знаходиться у вашому секторі відносин, привносячи напругу до цієї сфери життя.

Водолій

Відносини, які ви вважали несерйозними можуть несподівано перейти на новий рівень. Листопад може принести деяку напругу або конфлікти у ваше романтичне життя, але в жовтні ви можете насолоджуватися легкістю та романтикою.

Риби

Планета дій Марс буде у вашому секторі романтики весь місяць, перш ніж стане ретроградною. У вас є чимало часу, щоб обміркувати та переглянути свої пріоритети у відносинах та сексуальному житті. Цього місяця ситуація буде накалятись, але це лише початок тривалого процесу. Не поспішайте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будьте обережні з імпульсними рішеннями: гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку

Більше новин