5 небанальних варіантів французького манікюру для літа

Манікюр на довгі нігті: 5 ідей френча, які вам сподобаються

Французький манікюр вважається позачасовою класикою в індустрії нігтьової естетики і ніколи не виходить із моди.

Однак якщо вам набрид класичний френч і хочеться поекспериментувати з дизайном, зверніть увагу на небанальні варіанти французького манікюру, які особливо актуальні в літній сезон.

У цьому матеріалі зібрали кілька ідей для шанувальниць френча, які урізноманітнять ваш повсякденний стиль.

Френч із абстрактними завитками

Витончений і вишуканий, абстрактний французький манікюр із завитками - це легка інтерпретація класичного дизайну з більш тонкими білими кінчиками та витонченими завитками по всій довжині.

Срібний френч

Френч із срібними кінчиками – це стильний та елегантний вибір для тих, хто хоче підкреслити свою вишуканість. Такий манікюр буде виглядати особливо ошатно, якщо прикрасити його кристалами.

Френч із яскравими кінчиками

Французький манікюр із яскравими кінчиками – ідеальний вибір для шанувальниць незвичайного дизайну нігтів. Зазначимо, такий варіант френча став одним із найгарячіших nail-трендів цього літа.

Френч у відтінках Апероль Шприц

Яскраві червонувато-оранжеві відтінки, що нагадують нам про культовий коктейль Апероль Шприц, також можуть стати чудовою основою для вашого ідеального літнього френча. Такий манікюр виглядатиме яскраво та ефектно.

Геометричний френч

Геометричний кольоровий френч – ще один яскравий варіант французького манікюру, який привертає до себе увагу та виглядає оригінально. Поєднуйте ваші улюблені літні відтінки, щоб створити свій неповторний дизайн нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омбре на нігтях: тренд манікюру, який набирає популярності серед модниць цього літа

Більше новин