Марічка Падалко з донькою відвідала героїв у шпиталі (ФОТО)

Учора Марічка Падалко із донькою Машею відвідала Київський військовий госпіталь із Жіночим батальйоном Надії Старцевої. 

Учора Марічка Падалко із донькою Машею відвідала Київський військовий госпіталь разом із Жіночим батальйоном Надії Старцевої. Нещодавно цьому волонтерському творчому рухові виповнився рік, однак ведуча телеканалу "1+1" не припиняє дивуватися щирості й приголомшливому оптимізмові наших героїв.

Про неочікувані емоції вояк, дівчат на візках і найпопулярнішого "автографодавця" зустрічі Падалко розповіла на своїй сторінці в Фейсбук.

"Я вперше бачила, коли хлопці підіймалися і плескали, стоячи посеред концерту. Вірші Анастасії Дмитрук підняли на ноги тих, хто їх має... Я вперше бачила, як боєць у візочку підспівував і бадьоро підтанцьовував кожну пісню. Тільки згодом, коли змогла відірватися від його жвавого обличчя в окулярах і трохи опустила очі, я помітила, що в нього немає обох кінцівок. Ми говорили потім з цим добровольцем, який народився і виріс в Казахстані і більше схожий не на класичного воїна, а на доброго викладача хімії. Він сказав, що на наступному концерті стрибатиме на протезах. Нечасто зустрічаєш людей з такою безумовною вірою і оптимізмом. 

Мені раніше в госпіталях не зустрічалися поранені дівчата на візках. І не доводилося спілкуватися з грузинськими воїнами. На концерті ми помітили чоловіка з грузинськими шевронами, і Марина Одольська експромтом виконала для нього зі сцени "Сулейко".

А ще до хлопців прийшов Владислав Ващук і став найпопулярнішим "автографодавцем". Хтось, напевно, на місці футболіста міг подумати, "та що мені там робити, не танцюю, не співаю.." Але насправді, особиста присутність, слова підтримки, позиція "ми з вами, і нам небайдуже" - це те, чого воїни потребують найбільше", - переконана Марічка.

Більше новин