Марічка Падалко з донькою відвідала героїв у шпиталі (ФОТО)

Марічка Падалко з донькою відвідала героїв у шпиталі (ФОТО)

Учора Марічка Падалко із донькою Машею відвідала Київський військовий госпіталь із Жіночим батальйоном Надії Старцевої. 

Поділитися:

Учора Марічка Падалко із донькою Машею відвідала Київський військовий госпіталь разом із Жіночим батальйоном Надії Старцевої. Нещодавно цьому волонтерському творчому рухові виповнився рік, однак ведуча телеканалу "1+1" не припиняє дивуватися щирості й приголомшливому оптимізмові наших героїв.

Про неочікувані емоції вояк, дівчат на візках і найпопулярнішого "автографодавця" зустрічі Падалко розповіла на своїй сторінці в Фейсбук.

"Я вперше бачила, коли хлопці підіймалися і плескали, стоячи посеред концерту. Вірші Анастасії Дмитрук підняли на ноги тих, хто їх має... Я вперше бачила, як боєць у візочку підспівував і бадьоро підтанцьовував кожну пісню. Тільки згодом, коли змогла відірватися від його жвавого обличчя в окулярах і трохи опустила очі, я помітила, що в нього немає обох кінцівок. Ми говорили потім з цим добровольцем, який народився і виріс в Казахстані і більше схожий не на класичного воїна, а на доброго викладача хімії. Він сказав, що на наступному концерті стрибатиме на протезах. Нечасто зустрічаєш людей з такою безумовною вірою і оптимізмом. 

Мені раніше в госпіталях не зустрічалися поранені дівчата на візках. І не доводилося спілкуватися з грузинськими воїнами. На концерті ми помітили чоловіка з грузинськими шевронами, і Марина Одольська експромтом виконала для нього зі сцени "Сулейко".

А ще до хлопців прийшов Владислав Ващук і став найпопулярнішим "автографодавцем". Хтось, напевно, на місці футболіста міг подумати, "та що мені там робити, не танцюю, не співаю.." Але насправді, особиста присутність, слова підтримки, позиція "ми з вами, і нам небайдуже" - це те, чого воїни потребують найбільше", - переконана Марічка.