«Очікували, що буде більш пафосно»: Марічка Падалко розповіла, які враження на неї справив Майкл Дуглас і чи хвилювалася перед інтерв'ю з ним

Марічка Падалко чесно зізналася, чи хвилювалася перед інтерв'ю з Майклом Дугласом і що її приємно здивувало у його поведінці

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко розповіла про те, як брала інтерв'ю у відомого голлівудського актора Майкла Дугласа і поділилася враженнями від знайомства з ним.

В інтерв'ю Аліні Доротюк відома українська ведуча повідомила, що Дуглас не ставив жодних умов і не погоджував теми, про які вони будуть говорити.

«Ніхто не знав, чого чекати від Дугласа, бо жодних умов ми від нього не чули. Чесно кажучи, про що я буду говорити з Майклом Дугласом, знала тільки я. Не погоджував теми, і ніхто мене про це не питав. Мені дали повну автономію», - сказала вона.

Падалко також зізналася, що переживала перед зустріччю із Дугласом, проте після знайомства з ним хвилювання пройшло.

«Я одразу почала думати, що мені потрібно представитися. Мені сказати Марія чи Марічка? Тому що іноземцям важко повторити. І поки я про це думала, мене вже встиг представити мій колега Святослав Грінчук, і Дуглас це дуже легко повторив і сказав: «Привіт, Марічка». Я дуже сильно переживала, бо він запізнювався і були думки, що може він взагалі не приїде, бо в нього поїзд. Я людина, яка хвилюється «до». І коли все починається, я свою енергію хвилювання спрямовую в роботу і в людину, з якою спілкуюся. До того моменту, коли він зайшов, я хвилювалася, а з того моменту, як усе почалося – ні», - поділилася ведуча.

1+1

Вона зазначила, що їхня зустріч та інтерв'ю пройшли легко та без пафосу, а також додала, що Дуглас приїхав без охорони лише у супроводі перекладачки.

«Він людина дуже розумна і досвідчена. Він розумів, що багато людей хоче з ним сфотографуватись. І спочатку фотографувався то з одним, то з іншим, а потім, розуміючи таймінг, не бажаючи нікого образити, він сам запропонував зробити групове фото. Він приїхав без охорони, з перекладачкою. Ми очікували, що все буде більш пафосно. Але все було дуже просто», – розповіла Падалко.

Нагадаємо, у вересні Марічка Падалко взяла інтерв'ю у голлівудського актора Майкла Дугласа. У розмові з Падалко оскароносний актор висловив захоплення українським народом. Дуглас зізнався, що був вражений сміливістю українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під пісню The Beatles: син Майкла Дугласа опублікував щемливе відео, зроблене під час його поїздки в Україну

Більше новин