В інтерв'ю Марічці Падалко: Майкл Дуглас висловив захоплення українцями та розповів, про що говорив із президентом Зеленським під час свого візиту до Києва

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Майкл Дуглас висловив захоплення українським народом та поділився враженнями від поїздки до Києва - відео

Майкл Дуглас висловив захоплення українським народом та поділився враженнями від поїздки до Києва

Поділитися:

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко взяла інтерв'ю у голлівудського актора Майкла Дугласа.

У розмові з Падалко оскароносний актор висловив захоплення українським народом. Дуглас зізнався, що був вражений сміливістю українців.

«Як актор, який їздить світом із просуванням фільмів, я, звичайно, побував у багатьох місцях, але дуже радий, що приїхав до України, де ніколи не був. Мені особисто було важливо побачити, що відбувається в Україні, побачити людей, які протистоять ворогу. Для мене честь бути тут», - наголосив він.

Марічка Падалко і Майкл Дуглас
1+1

Дуглас зізнався, що його також вразила українська столиця, яку він уявляв інакше.

«Київ – дивовижне місто. Зізнаюся, що я представляв його як східний Берлін після падіння стіни, а тут таке вражаюче європейське місто, Київ неймовірний», - каже актор.

Він також закликав показувати людям за межами України звичайне життя українців, які, незважаючи на повномасштабну війну та виклики, які вона принесла, продовжують жити повноцінним життям.

«Я дивлюся новини та фокус на війні, і, звичайно, це дуже важливо. Але я закликаю вас показувати людям за межами України, як тут люди продовжують своє життя і як тримаються разом. І для мене бачити просто на вулицях сміливість людей дуже надихає. Я був у коледжі, коли була війна з В'єтнамом, і нашу країну ця війна дуже розділила. А тут я опиняюся в країні, яка об'єднана, попри те, що війна триває так довго», - заявив Дуглас.

Марічка Падалко і Майкл Дуглас
1+1

Актор зізнався, що напередодні інтерв'ю розмовляв із президентом Володимиром Зеленським.

«Я розмовляв із президентом Зеленським сьогодні і мені дуже сумно, що нам знадобилося стільки часу, щоб розігнатися та набрати необхідну швидкість. Я тримаю кулаки, і хоча наші урядові структури давно підтримують передачу Україні далекобійних ракет, затримка була більше за виконавцями в президентському офісі. Але, нарешті, це має змінитись», - зазначив він.

Падалко також порушила тему скандалу на кінофестивалі у Венеції, де показали стрічку «росіяни на війні» російської режисерки Анастасії Трофимової, який зображує окупантів «звичайними» людьми і не показує руйнувань і військових злочинів. Вона запитала, де, на думку Дугласа, межа між цензурою та свободою слова, та дезінформацією та пропагандою під час фестивалів

«Кожна людина повинна мати власну думку, ґрунтуючись на інформації, яку має. Зараз у США з виборами, які наближаються, фейкові новини та тікток-сторіс переважають і легко заплутатимуться. Але немає жодних сумнівів у тому, хто на кого напав. І щодо масштабів руйнувань і кількості атак на цивільні об'єкти, поведінка російських військових огидна», - наголосив актор.

Марічка Падалко і Майкл Дуглас
1+1

Нагадаємо, у середу, 11 вересня, стало відомо, що голлівудський актор Майкл Дуглас приїхав в Україну. Він відвідав Київ разом зі своїм сином Діланом на запрошення першої леді Олени Зеленської. Дуглас приїхав в Україну для участі у четвертому Саміті перших леді та джентльменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дуже чутлива тема»: Валентина Хамайко, Катерина Осадча, Тімур Мірошниченко та Алла Мазур поділилися враженнями від Саміту перших леді та джентльменів, присвяченого темі безпеки дітей

Новини по темі