"Міняю жінку": Шанхайку шокували українські корови, а домогосподарку з Чернігівщини - китайська екзотика

Учора глядачі шоу "Міняю жінку" стали свідками інтернаціонального обміну.

Дві родини. Дві країни. Два світи... Учора глядачі шоу "Міняю жінку" стали свідками інтернаціонального обміну. На тиждень чоловіками, дітьми, традиціями і способом життя помінялися Ірина з Ковтунівки і Гуо Циньфень із Шанхаю.

Домогосподарка Ірина з Ковтунівки уже 22 роки самовіддано дбає про трьох своїх чоловіків: Коханого Вітю та двох синочків. 40-річна жінка ніколи не виїжджала за межі власного села, але весь час мріяла побачити інше життя.

"Може, у іншій сім'ї мама себе любить, і я зможу трошки себе полюбити", - сподівалася українка перед мандрівкою до чужого дому.

У цей час за 10 тисяч 936 кілометрів, у Китайському Шанхаї валізи до Ковтунівки пакувала ділова жінка Гуо Циньфень. Вона працює у великій логістичній компанії і навіть боїться думати про те, що може стати домогосподаркою. Про китаянку щоденно дбає чоловік-кардіолог. У будь-який момент він готовий взяти на свої плечі клопоти коханої дружини й гарантувати їй спокій і комфорт.

Можете собі уявити подив шанхайки, яка з затишного й трохи гламурного гніздечка потрапила до українського села, де її  зустрічали… кури. Після порції переляку від знайомства з пернатими, Гуо Циньфень отримала шок від споглядання корів. Спочатку мешканка мегаполісу прийняла цих тварин за коней, а вже за кілька днів навчилася їх доїти. Словом, час у Ковтунівці китаянка не витрачала даремно. Вона не лише навчилася поратися по господарству, а й показала тимчасовому чоловікові, як варто ставитися до жінок.

Українка ж Ірина весь час намагалася звикнути до шанхайських райських умов. То її дивували десятки кнопок на унітазі, то лампа, яка не лише освітлює, а й обігріває дім. Жінка відчайдушно дегустувала екзотичні овочі, й зі всіх сил намагалася відшукати підхід до чужої родини. Вдалося. А як саме, дивіться у випуску:

Більше новин