Міжнародний день захисту тварин: історії зіркових улюбленців соціальних мереж, які підкорили інтернет

З нагоди Міжнародного дня захисту тварин розповідаємо про чотирилапих улюбленців інтернету, які стали справжніми зірками соціальних мереж

Сьогодні не просто день, коли ми милуємося милими котиками в Instagram або ділимося смішними відео з собачками. Щорічно 4 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день захисту тварин, нагадуючи про важливість турботи й відповідального ставлення до наших чотирилапих друзів.

Цей день покликаний привернути увагу до проблем захисту тварин, особливо тих, які знаходяться під загрозою зникнення або страждають від жорстокого поводження.

У сучасному світі є чимало тваринок, які підкорюють серця не лише своїх господарів, а й мільйонів людей, завдяки своїй популярності в інтернеті. Спеціально до Міжнародного дня захисту тварин у сюжеті Сніданку з 1+1 розповіли про чотирилапих улюбленців, які стали справжніми зірками соціальних мереж.

Зірковий песик Пеггі

Не можна не згадати про цього відомого у мережі песика. Це метис мопса і китайської чубатої, яку звуть Пеггі, але більшість знають її під ім'ям Догпул. Красу Пеггі кожен сприймає по-своєму, наприклад, у Великій Британії їй навіть вручили титул — найпотворнішої собаки. Проте через це тваринка стала мати ще більше шанувальників.

peggythehairlesspug/Instagram

У новому фільмі від студії Marvel «Дедпул» Пеггі знялася з голлівудськими зірками — Раяном Рейнольдсом та Г'ю Джекманом. До того ж під час прем'єри кінострічки Раян Рейнольдс навіть носив її на руках і заявляв усім, що Пеггі — це його любов з першого погляду.

Карликова бегемотиха Му Денг 

Му Денг — це карликова бегемотиха із тайського зоопарку, яка вже в три місяці стала справжньою інтернет-зіркою. Щоб помилуватись смішною мімікою бегемотика, до зоопарку щодня приїжджають понад 4 000 відвідувачів, а відеоролики з Му Денг набирають мільйони переглядів у соціальних мережах.

khamoo.andthegang/Instagram

Та окрім розваг, історія Му Денг також нагадує про серйозну проблему — у дикій природі залишилося лише близько 2 000 карликових бегемотів, тому зоопарк, в якому живе маленька зірка соцмереж користується популярністю тваринки для збору коштів на їхній захист.

Африканський сервал Хлоя

Ще одна зірка соцмереж — 18-річний африканський сервал Хлоя. Вона від народження живе разом зі своїми власниками — Метом і Шеннон, у Сполучених Штатах. На Facebook за цією плямистою красунею стежать півтора мільйона людей, а в Instagram — 690 000. 

chloetheserval/Instagram

Хлоя подорожує з Метом і Шеннон на авто та яхті, обожнює гратися своїми іграшками, смачно поїсти та поніжитися на сонці. У неї є власна кімната, ліжко та мільйони шанувальників по всьому світу. Як і всі сервали, Хлоя ніжно нявкає і може загрозливо шипіти, чим дуже тішить своїх підписників у соцмережах.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 температурних рекордів: вересень у Києві став найспекотнішим за майже 143 роки спостережень

Більше новин