Безпрограшний варіант: які шорти у тренді цього літа

Модні експерти назвали найбільш трендові шорти літа 2024 - показуємо, з чим їх носити

Модні експерти проголосили джортси найгарячішим трендом цього літа. Розповідаємо, як відрізнити джортси від звичайних шортів та з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно.

Зіркові трендсеттерки все частіше віддають перевагу оновленим трендам з 90-х, відмінністю яких є маскулінність, легкість, простота і стримана недбалість.

Одним із таких трендів є джортси – подовжені джинсові шорти. Подібно до шортів-бермудів, джортси, як правило, довші і можуть бути, як до коліна, так і трохи коротші. Крім того, на відміну від звичайних джинсових шортів, вони мають розслаблений крій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканий casual: Дженніфер Лопес показала, як носити найстильніші джинси цього літа

Стилісти рекомендують поєднувати джортси як з оверсайз-футболками, так і з прозорими топами. Так, у дуеті з простою базовою футболкою джортси допоможуть створити розслаблений невимушений повсякденний образ, а в поєднанні з прозорим топом або сорочкою, такі шорти будуть виглядати більш ошатно і підійдуть навіть для вечірнього виходу.

У цій добірці зібрали трендові образи з джортсами від авторитетних трендсеттерок, які варто повторити цього літа. Серед них – стильні аутфіти Белли та Джіджі Хадід, Емілі Ратаковські та інших зіркових модниць.

Раніше в Сніданку з 1+1 розповідали про незвичайний тренд Mob Wife, який став найгарячішою тенденцією на початку 2024 року.

Loading...

Більше новин