Безпрограшний варіант: які шорти у тренді цього літа

Модні тренди літа 2024: стилісти назвали наймодніші шорти - фото

Модні експерти назвали найбільш трендові шорти літа 2024 - показуємо, з чим їх носити

Поділитися:

Модні експерти проголосили джортси найгарячішим трендом цього літа. Розповідаємо, як відрізнити джортси від звичайних шортів та з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно.

Зіркові трендсеттерки все частіше віддають перевагу оновленим трендам з 90-х, відмінністю яких є маскулінність, легкість, простота і стримана недбалість.

Одним із таких трендів є джортси – подовжені джинсові шорти. Подібно до шортів-бермудів, джортси, як правило, довші і можуть бути, як до коліна, так і трохи коротші. Крім того, на відміну від звичайних джинсових шортів, вони мають розслаблений крій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканий casual: Дженніфер Лопес показала, як носити найстильніші джинси цього літа

Стилісти рекомендують поєднувати джортси як з оверсайз-футболками, так і з прозорими топами. Так, у дуеті з простою базовою футболкою джортси допоможуть створити розслаблений невимушений повсякденний образ, а в поєднанні з прозорим топом або сорочкою, такі шорти будуть виглядати більш ошатно і підійдуть навіть для вечірнього виходу.

У цій добірці зібрали трендові образи з джортсами від авторитетних трендсеттерок, які варто повторити цього літа. Серед них – стильні аутфіти Белли та Джіджі Хадід, Емілі Ратаковські та інших зіркових модниць.

Джиджи Хадід

Хейлі Бібер

Емілі Ратаковськи

Модні тренди

Белла Хадід

Модні тренди

Модні тренди

Модні тренди

Модні тренди

Раніше в Сніданку з 1+1 розповідали про незвичайний тренд Mob Wife, який став найгарячішою тенденцією на початку 2024 року.

Новини по темі