Модні весільні зачіски 2016

Весільний блогер розповіла про модні весільні зачіски на волосся різної довжини.

Весілля - це свято, про яке мріє кожна дівчина с дитинства. Читаючи казки, вона уявляє найгарнішу сукню, найстильнішу зачіску та принца. У дорослому віці жінки ставляться більш прискіпливо до організації найважливішого дня в житті: обирають модний весільний макіяж, шукають натхнення у глянцевих виданнях, читають поради весільних експертів.

Весільний блогер Юлія Метеліна, яка брала участь у проекті Чотири весілля, мала змогу оцінити не лише свято, а й образ наречених. Експерт стверджує, що зачіска - надзвичайно важливий момент у підготовці до весілля.

Актуальним напрямком весільних зачісок в 2016 році залишається романтичний образ. Зазвичай довге волосся збирають, але зачіска не повинна бути ідеально гладкою. Виграшно виглядає зібране з окремих локонів. Аксесуарами романтичного стилю можуть бути квіти або прикраси, ненав’язливо закріплені у волоссі.

Зібрані зачіски

Найпоширеніший варіант для весільних зачісок - це зібране на потилиці волосся з ніжними локонами. Існує безліч варіантів зібраних зачісок. Їх можна прикрасити різними аксесуарами - великими штучними або натуральними квітами, брошками з камінням та гребінцями.

Зачіска з локонами

Loading...

Якщо у вас довге волосся, не варто збирати його в тугу зачіску. Його можна красиво накрутити, зібрати в "мальвінку" і прикрасити додатковими аксесуарами - стрічками, квітами, брошками, вінками.

Весільні зачіски з косичками

Loading...

Коса виглядає багато та підкреслює густе волосся. Коса, яка підходить формі обличчя, зробить ваш образ казковим та вичурним. Експерт радить експериментувати з різними варіантами плетіння, прикрасивши волосся стрічками, обручем чи брошкою з камінням.

Важливим елементом весільної зачіски є правильний вибір прикрас. У 2016 році стилісти надають перевагу декоративним гребеням зі стразами, камінцям Swarovski, витонченим квітам, шпилькам з розсипом дрібних квіточок або з однією крупною квіткою. Також актуальні діадеми, обручі, стрічки, мініатюрні капелюшки-таблетки і витончені вуалетки, які замінюють традиційну фату.

Щоб зробити модну весільну зачіску, не обов’язково мати довге волосся. Трішки фантазії та правильні аксесуари доповнять ваш образ та зроблять день весілля незабутнім.

Більше новин