На Балі Дмитро Комаров зламав палець і став жертвою місцевих злодіїв

Після повного сюрпризів В'єтнаму, Дмитро Комаров опинився на не менш загадковому острові Балі.

Після повного сюрпризів В'єтнаму, Дмитро Комаров ведучий прграми "Світ навиворіт" опинився на не менш загадковому острові Балі.

"За старою доброю традицією у нас все пішло не по плану. Зі сюрпризами. Збиралися відразу після вирішення оргпитань знімати на острові Нова Гвінея, але ми працюємо в центрі всім відомого острова Балі", - розповів на своїй сторінці у Facebook Дмитро.

Такі пошуки пригод не обішлися без прикрих сюрпризів. Уже в перші дні зйомок Дмитро примудрився зламати палець на нозі. Чоловік розповідає, що причиною тому стали звичайні "в'єтнамки". При цьому уточнив, що не жінки змусили його забути дивитися собі під ноги, а літнє взуття. Комаров просто перечепився через гострий камінець, в результаті чого пошкодив собі ногу.

Нестерпний гострий біль постійно дається в знаки, зізнається ведучий, але здаватися він не збирається. Щоб витримати майже цілодобові зйомки працює на знеболюючих. Кепкує з себе, що тепер треба підбирати завдання, які б личили в кадрі кульгавому ведучому.

"Тепер програмую себе, щоб стати в стрій раніше, ніж прогнозують лікарі. В якості робочого взуття купив відкриті шльопанці і нові в'єтнамки білого кольору, щоб бинти в кадрі були не так помітні", - пише він.

Але і на цьому пригоди Комарова не закінчилися. За кілька днів він встигнув відчути на собі Балі з середини, з усіма його особливостями. Спочатку ведучий став жертвою місцевих крадіїв, які вихопили в нього прямо рук новенький смартфон, який Дмитро придбав спеціально для цієї поїздки.

"Справа пригальмував мотоцикл і молодий хлопець вихопив у мене з рук новенький смартфон. Я не здався, і фактично в стрибку встигнув схопити негідника за комір футболки. Але у мотоцикла двигун виявився сильнішим, а я на асфальті. Результат – роздерті лікті, величезний синяк на нозі, а замість телефону – довідка з поліції. Ласкаво просимо на Балі!", - розповів Дмитро.

Після цього ведучому "Світ навиворіт" ще й в аварію пощастило потрапити. На щастя, все обійшлося кількома подряпинами. Винуватцями ДТП виявилися п'яний іноземний водій мотоциклу з кількома пасажирками-австралійками.

Після такої недружелюбної зустрічіиДмитро Комаров зробив для себе висновок, що є два види Балі. Перший – справжній Балі, що не має до туризму жодного відношення. І пляжів в цих місцях немає. Другий Балі – туристична набережна, яка не має жодного відношення до "райського відпочинку".

Тож, який бік "райських островів" покаже нам Дмитро Комаров, дивіться уже незабаром у нових випусках програми "Світ навиворіт" на 1+1.

А ще у Дмитра Комарова сьогодні ювілей – 30 років! Привітати та підбадьорити Дмитра можете на його офіційній Facebook-сторінці. Комаров обіцяє надалі викладати там свіжі фото та новини з-за лаштунків зйомок "Світу навиворіт".

Більше новин