На Балі Дмитро Комаров зламав палець і став жертвою місцевих злодіїв

На Балі Дмитро Комаров зламав палець і став жертвою місцевих злодіїв

Після повного сюрпризів В'єтнаму, Дмитро Комаров опинився на не менш загадковому острові Балі.

Поделиться:

Після повного сюрпризів В'єтнаму, Дмитро Комаров ведучий прграми "Світ навиворіт" опинився на не менш загадковому острові Балі.

"За старою доброю традицією у нас все пішло не по плану. Зі сюрпризами. Збиралися відразу після вирішення оргпитань знімати на острові Нова Гвінея, але ми працюємо в центрі всім відомого острова Балі", - розповів на своїй сторінці у Facebook Дмитро.

Такі пошуки пригод не обішлися без прикрих сюрпризів. Уже в перші дні зйомок Дмитро примудрився зламати палець на нозі. Чоловік розповідає, що причиною тому стали звичайні "в'єтнамки". При цьому уточнив, що не жінки змусили його забути дивитися собі під ноги, а літнє взуття. Комаров просто перечепився через гострий камінець, в результаті чого пошкодив собі ногу.

Нестерпний гострий біль постійно дається в знаки, зізнається ведучий, але здаватися він не збирається. Щоб витримати майже цілодобові зйомки працює на знеболюючих. Кепкує з себе, що тепер треба підбирати завдання, які б личили в кадрі кульгавому ведучому.

"Тепер програмую себе, щоб стати в стрій раніше, ніж прогнозують лікарі. В якості робочого взуття купив відкриті шльопанці і нові в'єтнамки білого кольору, щоб бинти в кадрі були не так помітні", - пише він.

Але і на цьому пригоди Комарова не закінчилися. За кілька днів він встигнув відчути на собі Балі з середини, з усіма його особливостями. Спочатку ведучий став жертвою місцевих крадіїв, які вихопили в нього прямо рук новенький смартфон, який Дмитро придбав спеціально для цієї поїздки.

"Справа пригальмував мотоцикл і молодий хлопець вихопив у мене з рук новенький смартфон. Я не здався, і фактично в стрибку встигнув схопити негідника за комір футболки. Але у мотоцикла двигун виявився сильнішим, а я на асфальті. Результат – роздерті лікті, величезний синяк на нозі, а замість телефону – довідка з поліції. Ласкаво просимо на Балі!", - розповів Дмитро.

Після цього ведучому "Світ навиворіт" ще й в аварію пощастило потрапити. На щастя, все обійшлося кількома подряпинами. Винуватцями ДТП виявилися п'яний іноземний водій мотоциклу з кількома пасажирками-австралійками.

Після такої недружелюбної зустрічіиДмитро Комаров зробив для себе висновок, що є два види Балі. Перший – справжній Балі, що не має до туризму жодного відношення. І пляжів в цих місцях немає. Другий Балі – туристична набережна, яка не має жодного відношення до "райського відпочинку".

Тож, який бік "райських островів" покаже нам Дмитро Комаров, дивіться уже незабаром у нових випусках програми "Світ навиворіт" на 1+1.

А ще у Дмитра Комарова сьогодні ювілей – 30 років! Привітати та підбадьорити Дмитра можете на його офіційній Facebook-сторінці. Комаров обіцяє надалі викладати там свіжі фото та новини з-за лаштунків зйомок "Світу навиворіт".

Новости по теме