На зйомках "Голосу країни" загубили костюм Ольги Фреймут

Зйомки довелося "заморозити", доки вбрання не знайдеться.

Під час перших зйомок шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут мало не залишилася без сценічного вбрання. Її костюм "зник" зі знімального майданчика і протягом кількох годин майже вся знімальна група намагалася його розшукати.

Про казуси на зйомках "Голосу..." Фреймут розказала під час онлайн-конференції на "Комсомольской правде".

"За форматом, і це не секрет, перші програми ми пишемо в одному одязі. Так як зйомки з 6-ї ранку до 12-ї ночі, костюм забруднюється. І тому стиліст Артем Климчук забирає його після зйомок і везе в хімчистку, щоб зранку привезти", - вводить у курс справи Ольга Фреймут.

Перший етап "Голосу країни", де тренери обирають учасників своїх команд, знімають кілька днів. Графік - надзвичайно напружений.

"І тут стиліст просипає! - продовжує Фреймут - 300 людей знімальної групи шукають і чекають на Артема. Наш виконавчий продюсер Анна Пагава вигадує, як цього Климчука розбудити. Ось вона вже знає адресу, де пан Климчук живе... Вибиваємо двері - Климчука там немає!"

Розшук стиліста і костюма тривав кілька годин. На щастя, все завершилося добре.

"Але можу собі уявити, який стрес пережила знімальна група", - співчуває ведуча.

Нагадаємо, четвертий сезон "Голосу країни" стартує під слоганом "Перезавантаження", що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: змінилися тренери та ведуча, сцена, декорації, а також підхід до відбору учасників.

Тренерами цього сезону стали Сергій Лазарєв, Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Святослав Вакарчук.

"Голос країни. Перезавантаження" дивіться в ефірі 1+1 з 23 лютого. Початок - о 20:15.

Більше новин