На зйомках "Голосу країни" загубили костюм Ольги Фреймут

На зйомках "Голосу країни" загубили костюм Ольги Фреймут

Зйомки довелося "заморозити", доки вбрання не знайдеться.

Поділитися:

Під час перших зйомок шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут мало не залишилася без сценічного вбрання. Її костюм "зник" зі знімального майданчика і протягом кількох годин майже вся знімальна група намагалася його розшукати.

Про казуси на зйомках "Голосу..." Фреймут розказала під час онлайн-конференції на "Комсомольской правде".

"За форматом, і це не секрет, перші програми ми пишемо в одному одязі. Так як зйомки з 6-ї ранку до 12-ї ночі, костюм забруднюється. І тому стиліст Артем Климчук забирає його після зйомок і везе в хімчистку, щоб зранку привезти", - вводить у курс справи Ольга Фреймут.

Перший етап "Голосу країни", де тренери обирають учасників своїх команд, знімають кілька днів. Графік - надзвичайно напружений.

"І тут стиліст просипає! - продовжує Фреймут - 300 людей знімальної групи шукають і чекають на Артема. Наш виконавчий продюсер Анна Пагава вигадує, як цього Климчука розбудити. Ось вона вже знає адресу, де пан Климчук живе... Вибиваємо двері - Климчука там немає!"

Розшук стиліста і костюма тривав кілька годин. На щастя, все завершилося добре.

"Але можу собі уявити, який стрес пережила знімальна група", - співчуває ведуча.

Нагадаємо, четвертий сезон "Голосу країни" стартує під слоганом "Перезавантаження", що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: змінилися тренери та ведуча, сцена, декорації, а також підхід до відбору учасників.

Тренерами цього сезону стали Сергій Лазарєв, Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Святослав Вакарчук.

"Голос країни. Перезавантаження" дивіться в ефірі 1+1 з 23 лютого. Початок - о 20:15.