Настя Каменських підкреслила звабливі форми корсетом (фото)

Зірка показала, як носити трендову річ.

Співачка Настя Каменських полюбляє приміряти стильне та гаряче вбрання, яке акцентує увагу на її спокусливих вигинах. На своїй сторінці в Instagram зірка показала черговий цікавий образ — у джинсовому корсеті від українського бренду.

Під світлиною Настя Каменських написала про те, як важливо вміти володіти собою в будь-якій ситуації:

«Це фото зроблене, коли я була на Latin Grammy в Лас Вегасі — в місті нескінченного свята. Воно 24/7 світиться яскравими вогнями і вабить кожного вливатися в потік божевільної енергії та драйву. Тут у людей горять очі від емоцій і спокус. Тому важливо володіти собою і зберігати здоровий глузд.

У житті артиста завжди відбувається те ж саме. У динамічному ритмі інтерв'ю, зйомок, запису нових пісень необхідно не втрачати самоконтроль. Коли я давала перші інтерв'ю для телебачення і радіо Латинської Америки та США — у мене серце просто вискакувало з грудей. У такі моменти, якщо втратиш впевненість — ти можеш просто відпустити свою мрію.

Але я колись дала собі обіцянку, що все, що я задумаю, буде здійснюватися. І сьогодні можу з упевненістю сказати, що в потрібний час я беру себе в руки, збираю думки до купи — і все йде за планом. Я ставлю перед собою мету, знаю, чого хочу, і ніщо не може перешкодити мені. Друзі, прислухайтеся до себе і не бійтеся ставити амбітні цілі. Навіть якщо страшно, переживаєте — всю волю і сили збирайте в кулак — і вперед до своїх мрій!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських похизувалася стрункими ніжками на червоній доріжці

Більше новин