Настя Каменських підкреслила звабливі форми корсетом (фото)

Настя Каменських одягла спокусливий корсет (ФОТО)

Зірка показала, як носити трендову річ.

Поділитися:

Співачка Настя Каменських полюбляє приміряти стильне та гаряче вбрання, яке акцентує увагу на її спокусливих вигинах. На своїй сторінці в Instagram зірка показала черговий цікавий образ — у джинсовому корсеті від українського бренду.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Під світлиною Настя Каменських написала про те, як важливо вміти володіти собою в будь-якій ситуації:

«Це фото зроблене, коли я була на Latin Grammy в Лас Вегасі — в місті нескінченного свята. Воно 24/7 світиться яскравими вогнями і вабить кожного вливатися в потік божевільної енергії та драйву. Тут у людей горять очі від емоцій і спокус. Тому важливо володіти собою і зберігати здоровий глузд.

У житті артиста завжди відбувається те ж саме. У динамічному ритмі інтерв'ю, зйомок, запису нових пісень необхідно не втрачати самоконтроль. Коли я давала перші інтерв'ю для телебачення і радіо Латинської Америки та США — у мене серце просто вискакувало з грудей. У такі моменти, якщо втратиш впевненість — ти можеш просто відпустити свою мрію.

Але я колись дала собі обіцянку, що все, що я задумаю, буде здійснюватися. І сьогодні можу з упевненістю сказати, що в потрібний час я беру себе в руки, збираю думки до купи — і все йде за планом. Я ставлю перед собою мету, знаю, чого хочу, і ніщо не може перешкодити мені. Друзі, прислухайтеся до себе і не бійтеся ставити амбітні цілі. Навіть якщо страшно, переживаєте — всю волю і сили збирайте в кулак — і вперед до своїх мрій!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських похизувалася стрункими ніжками на червоній доріжці

Новини по темі