Наталя Островська розповіла щемливу історію 12-річного Ігоря Трубачова, батько якого загинув на війні

Наталя Островська поділилась щемливою історією 12-річного хлопчика, який втратив батька на фронті та здійснила його мрію

Ведуча 1+1 Марафон і ТСН, менторка проєкту 1+1 media Здійсни мрію Наталя Островська на своїй офіційній сторінці в Instagram розповіла щемливу історію 12-річного Ігоря Трубачова. Його батько тримав оборону в районі населеного пункту Кремінна та, на жаль, загинув під час чергового ворожого обстрілу. За самовідданий захист України Володимира Трубачова, тата хлопця, було нагороджено орденом За мужність III ступеня посмертно. 

«Друзі, сьогодні хочу поділитися надзвичайно щемливою історією родини 12-річного Ігоря Трубачова, підопічного благодійного фонду Діти Героїв. Він народився 17 червня 2012 року в Луганській області. З першого класу захоплювався грою на фортепіано та заняттями з дзюздо. Проте 24 лютого 2022 року життя родини докорінно змінилося. Тато Ігоря пішов захищати рідну Луганщину, а родина, разом із 6-річною сестричкою, опинилася в окупації ворогів, які знущалися над ними понад 2 місяці. Більше 18 років тато хлопчика Володимир присвятив Державній прикордонній службі України, та 13 квітня 2022 року під час чергового ворожого обстрілу, він дістав поранення, несумісні з життям», — йдеться у відео

1+1 media

До того ж Наталя зазначила, що найбільшою мрією 12-річного Ігоря після всього пережитого було побачити світлину тата на білбордах у Києві. Це бажання реалізувалось завдяки 1+1 media та фонду Діти Героїв. Фотографія захисника з’явилася відразу у кількох локаціях. 

«Втілювати мрії дітей героїв — особлива місія для нашої команди, а бачити очі та емоції від здійснення бажання, яке ми намагалися реалізувати — це безцінно. Здійснити мрію хлопця не вартувало багатьох зусиль, але ж скільки емоцій він отримав, коли побачив його портрет на вулицях столиці», — додає Наталя.

1+1 media

Нагадуємо, що 1+1 media співпрацює з благодійним фондом Діти Героїв у межах проєкту Здійсни мрію. Взаємодія передбачає реалізацію нематеріальних мрій дітей, які втратили одного або двох батьків внаслідок російської війни проти України. Так, 1+1 media вдалося реалізувати чималу кількість мрій.

Раніше фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна зустрілася з Кірою Міщенко, яка мріяла потрапити на концерт співачки, а співак MONATIK особисто познайомився з 14-річним Андрієм Дегтярьовим, тато якого загинув унаслідок окупації Маріуполя. Ведучий та комік Андрій Бєдняков також долучився до здійснення мрії 10-річної Кіри Філіпенко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Переїду в Крим лише разом з Охматдит»: ведуча ТСН і 1+1 Марафон Наталія Островська взяла інтерв’ю в хірурга Олега Голубенка

Більше новин