5 найпотужніших номерів вихованців Потапа на Голосі країни (ВІДЕО)

Під час п'ятого сезону вокального шоу Україна вкотре переконалася, що успішний продюсер Потап володіє особливим професійним чуттям

Під час п'ятого сезону вокального шоу Україна вкотре переконалася, що успішний продюсер Потап володіє особливим професійним чуттям. Адже кожен виступ його підопічних відрізнявся сучасним підходом, вдало дібраною піснею і стильним втіленням.

Чим Потап дивуватиме в шостому сезоні, дізнаємося вже зовсім скоро. А зараз пропонуємо згадати найпотіжніші номери вихованців Олексія у "Голосі країни-5". Усі вони спричиняли бурхливе обговорення в мережі і відгукувалися в душах глядачів.

Уже на перших вокальних боях співоче шоу приголомшив дует Катерини Рибак і Артема Захарова. Потап не лише відчув, що вони неймовірно звучатимуть разом, а й дібрав для цього творчого тандему надзвичайно влучну композицію. Так, ці двоє надчуттєво прожили пісню Олександра Пономарьова "Я ніколи тебе не віддам". І заслужили вигуки "Браво" від Тіни Кароль і визнання Святослава Вакарчука – такому душевному виступу "океанівець" аплодував стоячи.

Loading...

Не менш вдалим на баттлах виявився і дует Марти Малишняк та Тетяни Решетняк. Цим красуням наставник довірив технічно й емоційно складну пісню Тамари Гвердцителі "Очі на піску". Під час її виконання дівчата зчинили справжнісіньке вокальне цунамі на сцені. І змусили тренерів визнати: їхній виступ - найкращий за вечір.

Loading...

Інші тренери неодноразово захоплювалися відчайдушністю та творчою сміливістю Потапа. Зокрема, коли Дмитро Коток і  Валерія Черевко підірвали глядацьку залу сучасним і дуже непростим для втілення на сцені  хітом  "Hideaway".

"Це була шалена енергетика і шалене виконання", - коментувала вражена Тіна Кароль.

Loading...

Гучно аплодувати глядачів і наставників надихали і стильні Дмитро Костюк та Олександр Господінов. Для вокальних боїв тренер запропонував цьому хлоп'ячому дуету пісню "Aint no sunshine" і знову влучив у самісіньке яблучко. Адже виконання цих учасників настільки сподобалося Святославу Вакарчуку, що він не зміг усидіти в кріслі. Тож вирушив на сцену, щоб заспівати разом із учасниками вокального бою. Таке не забувається!

Loading...

Так само на довго лишиться в пам'яті шанувальників проекту і спільний виступ Тетяни Решетняк та Потапа у суперфіналі "Голосу країни". Удвох на великій сцені вони заспівали легендарний хіт Миколи Мозгового "Минає день, минає ніч" і зігріли глядацькі серця глибоким та проникливим номером.

Loading...

Дивіться шостий сезон "Голосу країни" уже скоро на "1+1".

Більше новин