5 найпотужніших номерів вихованців Потапа на Голосі країни (ВІДЕО)

5 найпотужніших номерів вихованців Потапа на Голосі країни (ВІДЕО)

Під час п'ятого сезону вокального шоу Україна вкотре переконалася, що успішний продюсер Потап володіє особливим професійним чуттям

Поделиться:

Під час п'ятого сезону вокального шоу Україна вкотре переконалася, що успішний продюсер Потап володіє особливим професійним чуттям. Адже кожен виступ його підопічних відрізнявся сучасним підходом, вдало дібраною піснею і стильним втіленням.

Чим Потап дивуватиме в шостому сезоні, дізнаємося вже зовсім скоро. А зараз пропонуємо згадати найпотіжніші номери вихованців Олексія у "Голосі країни-5". Усі вони спричиняли бурхливе обговорення в мережі і відгукувалися в душах глядачів.

Уже на перших вокальних боях співоче шоу приголомшив дует Катерини Рибак і Артема Захарова. Потап не лише відчув, що вони неймовірно звучатимуть разом, а й дібрав для цього творчого тандему надзвичайно влучну композицію. Так, ці двоє надчуттєво прожили пісню Олександра Пономарьова "Я ніколи тебе не віддам". І заслужили вигуки "Браво" від Тіни Кароль і визнання Святослава Вакарчука – такому душевному виступу "океанівець" аплодував стоячи.

Не менш вдалим на баттлах виявився і дует Марти Малишняк та Тетяни Решетняк. Цим красуням наставник довірив технічно й емоційно складну пісню Тамари Гвердцителі "Очі на піску". Під час її виконання дівчата зчинили справжнісіньке вокальне цунамі на сцені. І змусили тренерів визнати: їхній виступ - найкращий за вечір.

Інші тренери неодноразово захоплювалися відчайдушністю та творчою сміливістю Потапа. Зокрема, коли Дмитро Коток і  Валерія Черевко підірвали глядацьку залу сучасним і дуже непростим для втілення на сцені  хітом  "Hideaway".

"Це була шалена енергетика і шалене виконання", - коментувала вражена Тіна Кароль.

Гучно аплодувати глядачів і наставників надихали і стильні Дмитро Костюк та Олександр Господінов. Для вокальних боїв тренер запропонував цьому хлоп'ячому дуету пісню "Aint no sunshine" і знову влучив у самісіньке яблучко. Адже виконання цих учасників настільки сподобалося Святославу Вакарчуку, що він не зміг усидіти в кріслі. Тож вирушив на сцену, щоб заспівати разом із учасниками вокального бою. Таке не забувається!

Так само на довго лишиться в пам'яті шанувальників проекту і спільний виступ Тетяни Решетняк та Потапа у суперфіналі "Голосу країни". Удвох на великій сцені вони заспівали легендарний хіт Миколи Мозгового "Минає день, минає ніч" і зігріли глядацькі серця глибоким та проникливим номером.

Дивіться шостий сезон "Голосу країни" уже скоро на "1+1".

Новости по теме