Неля Шовкопляс із дітьми, Олексій Нагрудний із дружиною та сином, Анна Саліванчук та інші зірки відвідали прем'єру анімаційного фільму Дикий робот

Зірки з дітьми відвідали прем'єру анімаційного фільму Дикий робот та поділилися враженнями від перегляду

У середу, 16 жовтня, в Києві відбулася прем'єра анімаційного фільму Дикий робот – епічної пригоди за мотивами літературного бестселера про подорож робота ROZZUM 7134, скорочено «Роз», що зазнала корабельної аварії на безлюдному острові.

Прем'єру відвідали зіркові гості із сім'ями. Зокрема, першими анімаційну пригоду побачили Анна Кошмал, яка озвучила головну лиходійку Вонтру та Світлана Тарабарова, яка виконала пісню «Ранок в небеса».

На прем'єрі також з'явився ведучий 1+1 Україна Юрій Горбунов, який прийшов на перегляд зі старшим сином Іваном, Неля Шовкопляс із синами Матвієм та Тимофієм, актори серіалу Жіночий лікар. Нове життя Олексій Нагрудний із дружиною Світланою та сином Олександром та Анастасія Ренард, а також зірка серіалу Лікарка за покликанням Анна Саліванчук.

У коментарі сайту 1plus1 ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс поділилася враженнями від перегляду.

«Ми взагалі під враженнями з малими від мультика! Дуже крута історія! Намальовано класно і дуже красива анімація. Підіймаються важливі теми - про те, що все ж таки любов, людяність і добро можуть перепрограмувати і навіть оживити робота. Я раджу подивитися обов'язково усім, хто може - і дорослим, і дітям. Це захоплива історія про людські цінності, батьківську любов і підтримку. Турбота і любов можуть зробити з будь-кого найкращого, сміливого чемпіона, переможця. І просто віра в тебе, яка йде від батьків - це дуже велика сила. Я отримала величезне задоволення від перегляду! Мультик про те, що турбота, тепло, допомога, добро, підтримка і віра - це ті базові речі, завдяки яким ми залишаємось людьми. І завдяки яким навіть робот може почати відчувати.», – розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві відбувся допрем'єрний показ Хазяїн 2. На своїй землі: Віктор Ющенко, Олеся Жураківська та інші зіркові глядачі поділилися враженнями від фільму​​​​​​​

Більше новин