Оля Полякова отримала іменну зірку на українській Площі слави

Співачка розвіяла стереотипи щодо професії артиста.

На своїй сторінці в Інстаграм українська співачка Оля Полякова поділилася радісною новиною. Тепер в артистки є власна іменна зірка на українській Площі слави. Це вже 19 зірка на Площі слави, яку Оля отримала «за особливі досягнення, внесок і розвиток української музики».

У коментарі до світлин в Інстаграм Оля Полякова розвіяла міфи про професію музиканта і написала слова подяки. 

Гортайте світлини зі святкової події!

«Тепер моя зірка прикрашає Площу слави. Я, звичайно, щаслива, але абсолютно впевнена, що її заслужила. Чесно кажучи, праця артиста - дуже нелегка. Адже червона доріжка - це зворотня сторона великої роботи, коли ми нормально не спимо, не їмо, добираємося у важких переїздах до свого глядача розбитими дорогами... Але ж завдання артиста - прикрашати життя людей. І якщо мені вдається на декілька хвилин вашого життя змінити настрій або будь-яким чином прикрасити собою ваш світ, це означає, я живу не дарма. Спасибі всім!» - написала Оля. 

Привітати поп-діву з нагородою прийшли український дизайнер Андре Тан, колега по суддівському кріслу Ліги Сміху Юрій Ткач, актриса і телеведуча Сніжана Єгорова, артист і лідер команди-переможця Ліги Сміху «Стоянівка» Іван Люленов і старша дочка Маша.

«Полякова вже декілька років не сходить з олімпу українського шоу-бізнесу, - звернувся до глядачів на урочистій церемонії Андре Тан. - Її пісні стають хітами, а акторські дані і почуття гумору високо цінуються глядачами Ліги сміху. Її вміння бути яскравою і сміятися над собою є прикладом для всього музичного бомонду нашої країни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова похизувалася, як її донька грає на фортепіано (відео)

Більше новин