«Я дякую Богу за тебе, моя королева»: Олександр Усик зворушливо привітав свою дружину з річницею весілля та поділився спільними фото

Олександр Усик з нагоди 15-річчя шлюбу ніжно привітав свою дружину Катерину та зворушив мережу спільними фото

Український боксер та абсолютний чемпіон світу Олександр Усик зворушив своїх підписників у Instagram вітанням дружини Катерини з річницею весілля. З нагоди подружнього свята, спортсмен зробив окремий пост, де поділився своїми теплими почуттями до коханої, а також опублікував відео зі спільними фото.

«Ти змінила моє життя, ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним»

«Моя неймовірна Катерина, моя квітка, світло моїх очей, сьогодні у нас річниця 15 років з дня весілля, але взагалі більш, як 20 років ми разом. За цей час ми багато чого з тобою досягли, у нас було багато труднощів які ми змогли пройти разом, ти подарувала мені неймовірних дітей.

Ти змінила моє життя, ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним, твоя турбота відчувається навіть на відстані, мене часто немає поруч, але ти завжди підтримуєш мене у всіх моїх цілях, так, тобі інколи не подобаються якісь мої дії і ти завжди говориш мені правду.

Мені подобається просто дивитись на тебе, я неймовірно люблю твої сніданки, коли я був малим я малював образ майбутньої дружини, і Господь послав мені саме тебе. Кожного дня в молитві я дякую Богу за тебе моя королева», — написав Олександр Усик у своєму дописі.

 

 

Катерина Усик також поділилася спільними із чоловіком фото, які підписала лаконічно — «Кохаю».

usyk_kate1505/Instagram

Пара відзначила вже 15 років з моменту одруження, проте разом вони вже понад 20 років. Подружжя виховує 4 дітей — 13-річну дівчинку Лізу, хлопчиків Михайла і Кирила та наймолодшу дівчинку Марію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася на публіці разом із чоловіком: стало відомо, за кого вийшла заміж Аліна Гросу

Більше новин