З'явилася на публіці разом із чоловіком: стало відомо, за кого вийшла заміж Аліна Гросу

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Аліна Гросу вийшла заміж за російського актора: фото
alina_grosu/Instagram

Аліна Гросу вийшла заміж за російського актора

Поділитися:

Українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час приховувала, за кого вийшла заміж, нарешті, розсекретила чоловіка, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

З'ясувалося, що Гросу одружена з російським актором і режисером Романом Полянським. Про це стало відомо після того, як пара з'явилася на вечірці під патронатом мера Нью-Йорка.

Знімками із заходу поділилася посол з прав людини та сталого розвитку в Економічній та соціальній раді ООН Сіма Каретна на своїй сторінці у Instagram. Вона також назвала Полянського «супутником життя» Гросу.

«Я рада привітати мегавідому та надзвичайно талановиту українську та європейську співачку та актрису Аліну Гросу з успішним представництвом української культури у Нью-Йорку сьогодні ввечері на заході мера. Дякуємо її чудовому супутнику життя і не менш відомому актору, і кінорежисеру Роману Полянському за підтримку, турботу та відданість», - написала Каретна у публікації.

Нагадаємо, до повномасштабної війни Гросу зустрічалася з Полянським, проте пізніше вони розійшлися. На початку 2024 року співачка несподівано оголосила про своє весілля, проте не повідомила, хто став її чоловіком.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не перебуває на жодних посадах»: у МЗС відреагували на новини про те, що Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку

Новини по темі