Ольга Фреймут досі не може повірити, що стала ведучою "Голосу країни"

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що дотепер не може оговтатися від пропозиції каналу 1+1 вести шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що дотепер не може оговтатися від пропозиції каналу 1+1 вести шоу "Голос країни. Перезавантаження". Про це вона розказала упрямому ефірі "Сніданку з 1+1".

"Я ніби відсторонено дивлюся на цей факт. Мені не віриться", - говорить Фреймут.

Водночас їй дуже подобаються масштабні проекти, долучитися до яких вона вже давно мріяла.

"Коли я займалася соціальною журналістикою і була телеведучою у соціально-розважальних проектах, звичайно, одним оком дивилася, як прекрасно себе почувають ведучі на великій сцені, як пафосно вони виглядають, як багато вони можуть собі дозволити, наприклад, одягти діаманти і ніхто в процесі зйомок з тебе їх не зірве", - сміється Фреймут.

З'ясувалося, що робота у "Голосі країни" - це здійснення бажання, яке Ольга Фреймут загадала минулого року у День св. Миколая.

"Я дуже товаришую с цим святим і вам рекомендую, - говорить Ольга. - Напередодні Дня св. Миколая минулого року я загадала нову квартиру - здійснилося! Заміж не просила - не вийшла. Аби все було добре в кар'єрі - бачите, я з вами!"

Нагадаємо, "Голос країни. Перезавантаження" стартує на 1+1 вже в лютому.

Раніше Ольга Фреймут вже мала досвід співпраці з 1+1: у 2008 році вона певний час працювала фешн-журналістом у програмі "Сніданок з 1+1".

Більше новин