Ольга Фреймут розповіла, як її змінив рік, що минає

Головна інспекторка країни стала героїнею нового випуску журналу "Теленеделя"

Головна інспекторка країни Ольга Фреймут стала героїнею нового випуску журналу "Теленеделя". Разом із донькою Златою  вона прикрасила обкладинку цього видання і знялася у передсвятковій фотосесії.

У ексклюзивному інтерв'ю ведуча розповіла, чого їй бракує у житті і зізналася, яким для неї був рік, що минає. Так, Ольга зауважила: цей період виявився плідним і складним водночас. До прикладу, вона щиро тішиться, що стала ведучою "Голосу країни", запустила авторський проект "Інспектор" Фреймут, першою показала глядачам Збройні сили Німеччини і розпочала допомагати самостійним мамам.

"День Супермам" - дуже важливий для мене соціальний проект. В Україні кожна четверта жінка сама виховує дитину чи навіть кількох. Це мегавідповідальність і меганавантаження. Знаю це зі свого досвіду - сама виховую доньку Злату", -  зізнається Оля.

Ведуча дала зрозуміти: у непростий для держави час навіть здійснення професійних мрій не забезпечує цілковитого щастя.   

"У мене змінився світогляд і навіть вираз обличчя. Мені здається я, як і більшість українців, різко подорослішала. До багатьох речей, які раніше дратували, почала ставитися по-філософському: порівняно з бідою у нашій країні – усе це дрібниці", - запевнила ведуча.

Про кулінарні досягнення, екстрим на зйомках та особисте життя Ольги Фреймут дізнавайтеся у свіжому випуску "Теленедели".

Бекстейдж передсвяткової фотосесії дивіться тут:   

Більше новин