Ольга Фреймут розповіла, як її змінив рік, що минає

Ольга Фреймут розповіла, як її змінив рік, що минає

Головна інспекторка країни стала героїнею нового випуску журналу "Теленеделя"

Поділитися:

Головна інспекторка країни Ольга Фреймут стала героїнею нового випуску журналу "Теленеделя". Разом із донькою Златою  вона прикрасила обкладинку цього видання і знялася у передсвятковій фотосесії.

У ексклюзивному інтерв'ю ведуча розповіла, чого їй бракує у житті і зізналася, яким для неї був рік, що минає. Так, Ольга зауважила: цей період виявився плідним і складним водночас. До прикладу, вона щиро тішиться, що стала ведучою "Голосу країни", запустила авторський проект "Інспектор" Фреймут, першою показала глядачам Збройні сили Німеччини і розпочала допомагати самостійним мамам.

"День Супермам" - дуже важливий для мене соціальний проект. В Україні кожна четверта жінка сама виховує дитину чи навіть кількох. Це мегавідповідальність і меганавантаження. Знаю це зі свого досвіду - сама виховую доньку Злату", -  зізнається Оля.

Ведуча дала зрозуміти: у непростий для держави час навіть здійснення професійних мрій не забезпечує цілковитого щастя.   

"У мене змінився світогляд і навіть вираз обличчя. Мені здається я, як і більшість українців, різко подорослішала. До багатьох речей, які раніше дратували, почала ставитися по-філософському: порівняно з бідою у нашій країні – усе це дрібниці", - запевнила ведуча.

Про кулінарні досягнення, екстрим на зйомках та особисте життя Ольги Фреймут дізнавайтеся у свіжому випуску "Теленедели".

Бекстейдж передсвяткової фотосесії дивіться тут: