Паста з гарбузово-сирним соусом: рецепт смачного сніданку від Валентини Хамайко

Готуємо простий і смачний сніданок для всієї родини!

Валентина Хамайко в ефірі "Сніданку з 1+1" приготувала пасту з гарбузово-сирним соусом. Простий та смачний сніданок, який можна приготувати всього за 15-20 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліниві хачапурі на сковорідці: рецепт швидкого сніданку від Руслана Сенічкіна

Паста з гарбузово-сирним соусом

Інгредієнти

  • паста — 400 г (приблизно на 3-4 людини)
  • гарбуз — 150 г
  • молоко — 300 мл
  • масло — 50 г
  • борошно — 35 г
  • сир чеддер — 350 г
  • мускатний горіх
  • сіль

Рецепт приготування пасти з гарбузово-сирним соусом

1. На плиту ставимо каструлю, кладемо туди невеличку кількість вершкового масло, додаємо нарізаний кубиками гарбуз та вливаємо трохи молока. Готуємо, поки гарбуз не розм'якне.

2. У другій каструлі розтоплюємо масло, додаємо борошно та трошки просмажуємо, помішуючи. Потім додаємо молоко та ретельно перемішуємо до утворення густої маси. Паральено варимо пасту.

3. Додаємо до густої маси пропарений гарбуз, мускатний горіх і змішуємо блендером, щоб утворився густий соус. Додаємо сир, сіль і перемішуємо.

4. Змішуємо пасту та соус і подаємо до столу.

Loading...

Більше новин