Італійське печиво кантучіні: рецепт сирного печива з горіхами від Валентини Хамайко

Сніданок. Вихідний
У вихідні
Рецепт італійського печива кантучіні від Валентини Хамайко
Pixabay

Як приготувати італійське печиво кантучині?

Поділитися:

Валентина Хамайко приготувала ситний солоний варіант італійського печива кантучіні під час ефіру "Сніданок. Вихідний".

Італійське печиво кантучіні: рецепт від Валентини Хамайко

Інгредієнти

  • борошно 300 г
  • розпушувач 1 ч.л.
  • горіхи 180 г
  • твердий сир 100 г
  • вершкове масло 110 г
  • яйця 3 шт 
  • цукор 50 г
  • дрібка солі

рецепт

Рецепт приготування сирного печива з горіхами

1. Змішати тепле масло з яйцями, об'єднати це все з сухими інгредієнтами та горіхами.

2. Вимісити, зробити довгі "ковбаски", які треба випекти, нарізати та потім ще допекти. 

Дивіться відеорецепт приготування сирного печива:

Новини по темі