Італійське печиво кантучіні: рецепт сирного печива з горіхами від Валентини Хамайко
Сніданок. Вихідний
У вихідні
Як приготувати італійське печиво кантучині?
Валентина Хамайко приготувала ситний солоний варіант італійського печива кантучіні під час ефіру "Сніданок. Вихідний".
Італійське печиво кантучіні: рецепт від Валентини Хамайко
Інгредієнти
- борошно 300 г
- розпушувач 1 ч.л.
- горіхи 180 г
- твердий сир 100 г
- вершкове масло 110 г
- яйця 3 шт
- цукор 50 г
- дрібка солі
Рецепт приготування сирного печива з горіхами
1. Змішати тепле масло з яйцями, об'єднати це все з сухими інгредієнтами та горіхами.
2. Вимісити, зробити довгі "ковбаски", які треба випекти, нарізати та потім ще допекти.
Дивіться відеорецепт приготування сирного печива: