Потап на «Голос. Діти 3»: «Я став творчим татом своїм підопічним»

Зірковий тренер розповів про свої «батьківські» почуття до фіналісток «Голос. Діти 3».

Потап, тренер дитячого вокального проекту «Голос.Діти 3», який дивиться сім'я президента України, розповів про роботу зі своїми фіналістами Танею Олексієнко та Іванною Решко. Тренер зізнався, що дуже здружився зі своїми підопічними і вважає себе їх творчим батьком.

Так, 10-річна Таня Олексієнко з Вінниці - найменша серед фіналістів. Юна співачка запам'яталася виконанням серйозної пісні Віктора Цоя «Кукушка» на «сліпих прослуховуваннях».

Loading...

Незважаючи на свій юний вік, Танюша виконує глибокі серйозні пісні і знає, що таке приховувати смуток і переживання за посмішкою. Я відчуваю, що дівчинці не вистачає батьківської любові, тому ми дуже здружилися, і я став для неї творчим татом, - розповідає Потап.

Тато Тані вже багато років працює за кордоном, і маленька співачка всі свої перемоги і досягнення присвячує йому. У фіналі «Голос.Діти 3» у Тані відбудеться хвилююча зустріч - тато приїхав в Україну, щоб підтримати доньку в фіналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Олексієнко розповіла про страх виступу на сцені «Голос. Діти 3».

Танечка дуже відкрита і щира дитина, вона не веде ніякої подвійної гри, не хитрує і довіряє своєму тренеру на всі сто відсотків. Коли діти виступали зі мною на концерті в Києві, Таня подарувала мені чашечку з нашою спільною фотографією. Тепер ця чашка стоїть у мене вдома, я щоранку прокидаюся і дивлюся на неї, - додав тренер.

Друга фіналістка команди Потапа, 13-річна Іванна Решко з маленького села Ключарки на Закарпатті, вже втретє наполегливо намагається потрапити на проект «Голос. Діти». Дівчинка мріє познайомитися зі своїм кумиром - відомим композитором Русланом Квінтою, музичним продюсером проекту.

Loading...

Цікаво, що Іванна і Таня - найкращі подруги. Дівчатка здружилися ще до проекту «Голос.Діти 3». Маленькі співачки домовилися, що залишаться кращими подругами навіть незважаючи на те, що стали конкурентками в фіналі «Голосу.Діти». Адже головна їхня мрія вже здійснилася - вони удвох потрапили у фінал свого улюбленого вокального шоу.

Іванні під силу абсолютно будь-яка музична композиція, з якою не кожен дорослий може впоратися. Вона співає в будь-яких тональностях, в будь-якому забарвленні і володіє неймовірно чуттєвої технікою. Вона, ніби художник, малює картину, тому в фіналі я дам їй складні, багатогранні композиції - вокальні полотна. Іванна - це народний супер талант, - каже тренер Потап.

Фінал третього сезону «Голосу.Діти» відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1». Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування.

На даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних. Переможець отримає звання Кращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів.

Нагадаємо, фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Нещодавно Тіна Кароль і MONATIK розповіли про підготовку до фіналу «Голос. Діти 3»

Більше новин