Дізнайтесь більше про себе: психологічний тест по картинці, який допоможе розкрити таємниці вашої особистості та думок

Психологічний тест по картинці від нобелівського лауреата, який допоможе розкрити таємниці вашої особистості та думок

Психологічні тести по картинці – один із захоплюючих способів дізнатися трохи більше про себе.

Людський мозок складається з двох основних частин: лівої та правої півкулі. Ці дві сторони діють по-різному, але співпрацюють, формуючи наші думки та сприйняття. На наші розумові процеси та особисті якості впливає те, яка півкуля мозку є більш домінуючою або активною.

Залежно від цього, ми всі по-різному сприймаємо те чи інше зображення, яке бачимо. Це дозволяє використовувати тести по картинкам з оптичними ілюзіями, як у психології, так і в процесі саморозвитку, щоб краще зрозуміти себе, своє мислення та світогляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не все так просто, як може здатись на перший погляд: пройдіть візуальний тест на кмітливість, щоб перевірити себе

Пропонуємо подивитися на картинку та відзначити, що ви побачили першим на ній.

Цей психологічний тест було створено під час новаторських досліджень Роджера Сперрі, психобіолога, лауреата Нобелівської премії. Його робота заглибилася в унікальні функції лівої та правої півкуль мозку, надавши захоплююче уявлення про те, як наші розумові процеси та особисті якості формуються цими окремими областями мозку. Дослідження Сперрі зробили значний внесок у наше розуміння того, як працює людський розум і чому ми проявляємо різні емоції і поводимося тим чи іншим чином.

Якщо ви побачили слона

Якщо перше, що ви бачите на цій картинці, - це слон, то, ймовірно, ви людина, яка глибоко цінує і поважає інших. Ваша відданість друзям не знає кордонів, і ви винятковий слухач, який завжди готовий вислухати або протягнути руку допомоги. У вас теплий, люблячий та турботливий характер. Людей приваблює ваша щедрість та щирість.

Швидше за все, ви скромна і справедлива людина. Ви часто розмірковуєте про минуле, і перебуваєте у ностальгічних думках. Цей зв'язок з вашою особистою історією дає вам унікальний погляд на життя і допомагає вам рухатися своїм шляхом з мудрістю.

Якщо ви побачили село

Якщо ви не побачили слона, а натомість помітили на зображенні поселення з хатинами, птахами та деревами, то це вказує на те, що ви глибоко цінуєте традиційні цінності та простіший спосіб життя.

Незалежність є для вас основною цінністю, і ви пишаєтеся тим, що не покладаєтеся на інших. Ви процвітаєте в самостійному вирішенні завдань і зазвичай вважаєте себе досить щасливою людиною. Хоча довіра може бути для вас непростим завданням, ви розвинули здатність тримати свої очікування під контролем, щоб запобігти потенційним розчаруванням. Іноді вам може бути важко контролювати свої емоції, і це може призвести до періодичних труднощів у керуванні своїми почуттями.

Пропонуємо також перевірити себе на логіку та пройти тест по фото від проєкту КЛУБ 1% - української адаптації світового телевізійного феномену на каналі 1+1 Україна.

Нагадаємо, кастинг у проєкт КЛУБ 1% триває. Ми шукаємо найкмітливіших українців, які хочуть позмагатися з іншими учасниками та стати найрозумнішими! Усі герої будуть перебувати в однакових умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі чи університеті, не стануть перевагою.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрийте своє внутрішнє «я»: психологічний тест по картинці, який допоможе дізнатися ваші приховані риси характеру

Більше новин