Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, попри обстріли та війну закликає не здаватися, не втрачати віру в перемогу та продовжувати радувати своїх рідних найсмачнішими стравами Цього разу актриса показала, як приготувати осінній десерт — сирно-гарбузову запіканку.
«Нас не подолати, ми і далі будемо боротись за нашу Україну! Дякую ЗСУ, дякую ППО, дякую президент. Я продовжую готувати, бо мене це заспокоює, і коли не буде повітряної тривоги — готуйте», — закликала у своєму пості Анна.
Інгредієнти для сирного шару:
Змішати інгредієнти та перетерти все блендером.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані гриби на зиму в банках: простий та смачний рецепт
Інгредієнти для гарбузового шару:
Попередньо запекти очищений і нарізаний гарбуз в духовці протягом 40 хвилин.
Змішати інгредієнти та перетерти їх блендером.
У форму для випікання з пергаментом по черзі заливаємо сирну та гарбузову суміші.
Випікати в духовці за температури 180° протягом 50 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисна куряча запіканка: рецепт від Єгора Гордєєва у "Сніданку з 1+1"
Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.
Дивіться інші відео з рецептами на сайті 1+1. Нещодавно ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін поділився рецетом солодких та солоних пончиків:
Loading...