UA RU

Рецепт вихідного дня: готуємо сирно-гарбузову запіканку від Анни Саліванчук

©© Фото: Unsplash

Навіть під час війни Анна Саліванчук не втрачає бойового духу та продовжує ділитися своїми рецептами.

Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, попри обстріли та війну закликає не здаватися, не втрачати віру в перемогу та продовжувати радувати своїх рідних найсмачнішими стравами Цього разу актриса показала, як приготувати осінній десерт — сирно-гарбузову запіканку.

«Нас не подолати, ми і далі будемо боротись за нашу Україну! Дякую ЗСУ, дякую ППО, дякую президент. Я продовжую готувати, бо мене це заспокоює, і коли не буде повітряної тривоги — готуйте», — закликала у своєму пості Анна.

Інгредієнти для сирного шару:

  • сир (не сухий), 500 г;
  • яйце, 2 шт.;
  • цукор, 80 г;
  • ванільний цукор, до смаку;
  • йогурт або кефір, 200 г;
  • борошно з крохмалем, 3 ложки.

Змішати інгредієнти та перетерти все блендером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані гриби на зиму в банках: простий та смачний рецепт

Інгредієнти для гарбузового шару:

  • гарбуз, 500 г;
  • яйце, 2 шт.;
  • цукор, 80 г;
  • цедри лимона та апельсина, до смаку;
  • кориця та мускатний горіх, до смаку;
  • борошно з крохмалем, 3 ложки.

Попередньо запекти очищений і нарізаний гарбуз в духовці протягом 40 хвилин.

Змішати інгредієнти та перетерти їх блендером.

У форму для випікання з пергаментом по черзі заливаємо сирну та гарбузову суміші.

Випікати в духовці за температури 180° протягом 50 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисна куряча запіканка: рецепт від Єгора Гордєєва у "Сніданку з 1+1"

Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.

Дивіться інші відео з рецептами на сайті 1+1. Нещодавно ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін поділився рецетом солодких та солоних пончиків:

 

Новини по темі
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю