Рецепт вихідного дня: готуємо сирно-гарбузову запіканку від Анни Саліванчук

Рецепт сирно-гарбузової запіканки від Анни Саліванчук
Фото: Unsplash

Навіть під час війни Анна Саліванчук не втрачає бойового духу та продовжує ділитися своїми рецептами.

Поділитися:

Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, попри обстріли та війну закликає не здаватися, не втрачати віру в перемогу та продовжувати радувати своїх рідних найсмачнішими стравами Цього разу актриса показала, як приготувати осінній десерт — сирно-гарбузову запіканку.

«Нас не подолати, ми і далі будемо боротись за нашу Україну! Дякую ЗСУ, дякую ППО, дякую президент. Я продовжую готувати, бо мене це заспокоює, і коли не буде повітряної тривоги — готуйте», — закликала у своєму пості Анна.

Інгредієнти для сирного шару:

  • сир (не сухий), 500 г;
  • яйце, 2 шт.;
  • цукор, 80 г;
  • ванільний цукор, до смаку;
  • йогурт або кефір, 200 г;
  • борошно з крохмалем, 3 ложки.

Змішати інгредієнти та перетерти все блендером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані гриби на зиму в банках: простий та смачний рецепт

Інгредієнти для гарбузового шару:

  • гарбуз, 500 г;
  • яйце, 2 шт.;
  • цукор, 80 г;
  • цедри лимона та апельсина, до смаку;
  • кориця та мускатний горіх, до смаку;
  • борошно з крохмалем, 3 ложки.

Попередньо запекти очищений і нарізаний гарбуз в духовці протягом 40 хвилин.

Змішати інгредієнти та перетерти їх блендером.

У форму для випікання з пергаментом по черзі заливаємо сирну та гарбузову суміші.

Випікати в духовці за температури 180° протягом 50 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисна куряча запіканка: рецепт від Єгора Гордєєва у "Сніданку з 1+1"

Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.

Дивіться інші відео з рецептами на сайті 1+1. Нещодавно ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін поділився рецетом солодких та солоних пончиків:

 

Новини по темі