Руслана розповіла про спільні з львівським хором плани на майбутнє

За тиждень після фіналу проекту "Битва хорів", Руслана ділиться своїми враженнями від перемоги та спільними зі львівським хором планами на майбутнє.

За тиждень після фіналу проекту "Битва хорів", Руслана ділиться своїми враженнями від перемоги та спільними зі львівським хором планами на майбутнє.

"Бог щедро нагороджує тих, хто йде тернистим шляхом", – розповіла Руслана під час онлайн-конференції – "За лаштунками проекту усі знають, наскільки ми виклалися, і як музиканти, і як люди. Коли ми почули, що виграв Львів, це було щось неймовірне, я в цей момент нічого не бачила і не чула, просто впала на коліна і почала плакати від щастя! І, хоча я вже дуже давно живу публічним життям, і це не перша моя перемога, я не соромлюся того, що моя реакція була настільки бурхливою. Просто я щаслива, що наші надзвичайні зусилля не були марними. Бог нас почув – і це велика радість для усіх нас!"

Переможці "Битви хорів" не збираються розслаблятися і зупинятися на досягнутому.

"Перемога несе в собі велику відповідальність. Я це зрозуміла ще після Євробачення. Після будь-якої перемоги ти мусиш тримати планку, і постійно її підвищувати. Тому все найскладніше для моїх хористів почнеться ось тільки тепер", - зізналася Руслана.

"Глядачі каналу 1+1 вже побачили, що хорове мистецтво – це величезна праця. Після перемоги я своїм підопічним відверто сказала, що мені недостатньо того рівня який ми маємо. Ми повинні постійно перевершувати себе і створювати щось принципово нове!", – розказала співачка.

В найближчих планах львівського хору запис нової пісні у рамках співпраці з Михайлівським собором. Руслана підтвердила наявність таких домовленостей безпосередньо із владикою собору.

Хористи за період проекту настільки здружилися, що мають надію працювати разом і надалі, а виграні гроші витратити саме на розвиток свого колективу:

"Коли ми йшли на кастинги, ми навіть і не знали про грошовий приз, ми йшли спробувати себе у хоровому співі. І зараз, коли ми стільки зробили, коли здобули таку омріяну перемогу, - ми не плануємо дробити виграш між членами нашого хору і розбігатися, а, навпаки, хочемо пустити гроші на подальший розвиток і, можливо, спільний проект з Русланою, якщо вона погодиться", - каже учасниця львівського хору Вероніка Дорош - "Мене довго вмовляти не доведеться!",відповідає Руслана (сміється).

Нагадаємо, що 5 січня 2014р. у фіналі проекту "Битва хорів" на 1+1 Руслана, як керівник львівського хору запропонувала розділити перемогу і виграні гроші з донецьким хором Злати Огнєвич. Під час онлайн-конференції, співачка підтвердила свій намір і наразі чекає на офіційну відповідь від донеччан.

Більше новин