Сальма Гаєк підкреслила пишний бюст червоним купальником (фото)

У свої 52 вона має фантастичний вигляд!

Зараз мексиканська акторка Сальма Гаєк знімається в кіно не так активно, як на світанку своєї кар’єри, та однаково щороку з’являється на великому екрані. При цьому постійні зйомки не заважають їй подорожувати, насолоджуватися найкращими світовими пляжами і океаном.

Тиждень тому Сальма знову вирушила у відпустку, і відтоді потроху ділиться спекотними кадрами. Найбільше обговорень і захоплення викликала світлина, на якій Гаєк позує в червоному купальнику та костюмі для дайвінгу. 

Під фото акторка залишила кумедний коментар: 

Коли зібралася занурюватися і забула, що на тобі досі сонцезахисні окуляри. 

Сальма не залишила без уваги компліменти підписників, тому вже наступного дня поділилася ще одним гарячим знімком — цього разу в закритому купальнику синього кольору. Пікантності додали розрізи з кожного боку та чимале декольте.  

На інших фотографіях можна роздивитися ще два купальника, які встигла змінити впродовж відпустки Гаєк. 

Також зірка похизувалася мальовничим тропічним краєвидом.

Фото: @salmahayek

Нагадаємо, що наступного року глядачі побачать Сальму Гаєк щонайменше у двох нових фільмах — «Охоронець кіллера» та «Вічні».

Цікаво, що Сальма не лише полюбляє публікувати природні селфі без макіяжу, але й не приховує своєї сивини. Варто взяти з неї приклад! Дізнайся більше з відео:

Loading...

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавих новин про Сальму Гаєк:

1. Мама у 41: Сальма Гаєк розповіла про своє пізнє материнство

2. Пісочний годинник: 52-річна Сальма Гаєк показала ідеальну фігуру в купальнику

3. 52-річна Сальма Гаєк здивувала екстравагантним образом на велетенських підборах

Більше новин