Мама у 41: Сальма Гаєк розповіла про своє пізнє материнство

Сальма Гаєк розповіла про свою вагітність у 41
townandcountrymag.com

Мексиканська акторка дала особисте інтерв’ю та знялась у фотосесії.

Поділитися:

Зараз зірці голлівудського кіно Сальмі Гаєк — 52. Разом з чоловіком французським бізнесменом Франсуа-Анрі Піно вона виховує 11-річну доньку Валентину Палому. Вагітність акторки, яка наважилася народжувати у 41, протікала важко, а лікарі радили зробити аборт. Зараз Сальма не приховує своєї радості від того, що не послухалася медиків і вперше стала мамою так пізно.

Думаю, що я стала кращою матір'ю, якою тільки могла, бо народила дитину пізно.

При цьому я дійсно втомлююся, не буду брехати... Зараз Валентина — підліток, дуже творчий, розумний, смішний і норовливий,» — розповіла акторка в інтерв’ю для видання Town&Country.

Сальма Гаєк тепло прокоментувала і свої стосунки з коханим:

«Він найкращий чоловік у світі. Поруч з ним я стаю такою, яка є насправді. Він не намагається загнати мене в рамки, якось обмежити... Не збираюся розповідати вам, як ми познайомилися. Це дуже романтична, дивовижна історія, але вона належить тільки мені. Не хочу вульгаризувати її, щоб зробити себе цікавою комусь».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сальма Гаєк показала свою першу сивину

Окрім інтерв’ю на сторінках Town&Country з’явилась фотосесія Сальми Гаєк. На обкладинці акторка позує у довгій сукні м’ятного кольору.  

Також зірка приміряла й інший образ — більш зухвалий. На чорно-білих знімках Сальма у обтислому комбінезоні зі шкіряним ременем-баскою.

Нагадаємо, Сальма Гаєк і Франсуа-Анрі Піно одружилися у 2009 році.

Дізнайтеся більше про правила виховання доньки, якими керується Сальма Гаєк: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісочний годинник: 52-річна Сальма Гаєк показала ідеальну фігуру в купальнику

Новини по темі