Сценарист Хазяйки розповіла про головний конфлікт серіалу (ВІДЕО)

Письменниця Люко Дашвар розповіла про написання сценарію до серіалу Хазяйка

Письменниця Ірина Чернова, відома усім як Люко Дашвар видала вже понад 500 тисяч примірників своїх романів і активно працює не тільки над написанням книг, а й і над створенням сценаріїв. Із-поміж останніх – робота у серіалі Хазяйка на каналі 1+1.

Про зіткнення характерів героїв цієї телеісторії, правду і вигадку в серіалі Ірина Чернова розповіла у програмі Сніданок з 1+1.

Ірино, чи ділилися з вами відгуками та емоціями щодо початку серіалу Хазяйка?

- Відгуки, безумовно, маю. І отримала їх дуже несподіваним чином. У мене наприкінці грудня минулого року вийшла книжка, однак зустріч із читачами  змогла провести тільки першого лютого. І мені було дуже приємно, коли під час зустрічі читачі почали питати і про роботу в серіалі Хазяйка. Вони знали, що у складі авторської групи писала і я. І запитували, чи раджу я його дивитися.  Тож я, звісно, радила.

Який головний конфілік у серіалі Хазяйка?

- За сюжетом, це, безумовно, боротьба двох характерів – владної сильної Хазяйки Аліни Хмелевської і шахтарки Наташі Суворової.

Який головний меседж ви хотіли донести глядачам?

- Ми коли писали, намагалися довести людям, що з рабською психологією треба боротися. Так, з нею можна жити, можна навіть почуватися тепло і затишно. Але вільно – ніколи. Ніколи за таких обставин не буде ні свободи, ні відчуття власної гідності.

Чим робота над сценарієм відрізняється від роботи над книгою?

- За самовіддачею не відрізняється нічим. Не думаю, що автори взагалі віддають менше свого часу, свого натхнення і своєї щирості сценарію чи, наприклад,  книзі. І тому, і тому, безумовно, віддаєшся повністю.

Звідки ви черпали характери персонажів? Хто герої серіалу Хазяйка?

- Там немає героїв кіношних фантазій у банальному розумінні цього слова. Це життєва історія. До того ж, дуже актуальна життєва історія. Окрім того, що там захопливий сюжет, він ще й примушує задумуватися.

Чи виправдав серіал ваші сподівання?

- Сценарій писала ціла авторська група, тож нам зараз усім дуже цікаво, як ця історія втілилася. Ми, звісно ж, дивимося Хазяку в ефірі. 

Продовження серіалу Хазяйка дивіться сьогодні о 21:00 на "1+1".

Нагадаємо, усі серії Хазяйки онлайн можна подивитися на нашому сайті.

Більше новин