«Антагоністи або антигерої — це моя історія»: актор Жіночого лікаря. Нове життя Сергій Кисіль розповів, чи схожий на свого персонажа у реальному житті та відповів, чи буде продовження серіалу

Сергій Кисіль розповів, чи чекати продовження серіалу Жіночий лікар. Нове життя та поділився думкою, чому його часто запрошують на ролі антагоністів і як йому в цьому допомагає негативна харизма

Сергій Кисіль – український актор, який завоював серця глядачів завдяки своїм персонажам-антагоністам. Серед його останніх ролей — завідувач відділення репродуктології Олег Мельник у серіалі Жіночий лікар. Нове життя. Також актор зіграв головного героя серіалу Ловець снів – Назара Лютого.

В інтерв’ю УНІАН Сергій Кисіль розповів про свого персонажа в серіалі Жіночий лікар. Нове життя та заінтригував всіх, коли чекати третього сезону. 

Сергій з теплом згадує роботу над другим сезоном Жіночого лікаря. Він потрапив у злагоджений колектив, що дозволило уникнути труднощів у зйомках. Він також відзначив дружні стосунки з колегами — з якими він був знайомий вже давно.

«А з колегами-акторами тим більше не може бути конфліктів, майже з усіма ми знайомі дуже давно, тому це той випадок, коли робота в кайф в усіх аспектах. Як я вже зазначав, я не конфліктний на майданчику, так бувають різні моменти, але завжди, в першу чергу, я намагаюсь залишатись людиною», – розповідає актор.

«Це той випадок, коли робота в кайф в усіх аспектах»

Щодо можливого продовження серіалу Жіночий лікар. Нове життя, Сергій залишається невпевненим:

«Це питання, яке завжди в першу чергу цікавить всіх. Актори завжди хочуть продовження, адже зняти цілий сезон — це як прожити маленьке життя, але, на жаль, ми ніяк на це рішення не впливаємо. Якщо рейтинги серіалу гарні, скоріш за все канал продовжує замовлення продукту. Але завжди є багато підводних каменів. Навіть участь того чи іншого актора може бути під сумнівом у продовженні. Тому, не скажу. Не знаю».

«Актори завжди хочуть продовження, адже зняти цілий сезон — це як прожити маленьке життя»

1+1 Україна

Сергій Кисіль також пофантазував, як складеться подальша доля його персонажа в серіалі, адже Олег Мельник в другому сезоні звільнився з центру репродуктології. Та актор вважає, що глядачі не побачили справжнього звільнення Олега:

«Не згоден. Глядач не бачив звільнення Олега Петровича. Була розмова, після якої Мельник задумався, а знаючи його характер на всі сто відсотків, можу з впевненістю сказати, що він шукав вихід, як вийти сухим з цієї ситуації. Власне, це я і зіграв.

Поспілкувавшись з режисеркою і шоуранеркою проєкту, було прийнято рішення поставити три жирні крапки. Тому побачимо, як буде, якщо, звісно, буде продовження. А те, що його не було на фінальному святі — це нормально. Він і до цього не сильно товаришував із працівниками центру. Ні, не думаю, що він одразу пішов звільнятись».

«Поспілкувавшись з режисеркою і шоуранеркою проєкту, було прийнято рішення поставити три жирні крапки»

1+1 Україна

Сергій Кисіль також зізнався, що в реальному житті, він зовсім не схожий на свого персонажа, якого грає в серіалі Жіночий лікар. Нове життя. Актор намагається уникати подібностей зі своїми героями, адже акторська гра для нього – це можливість прожити інше життя.

«Я шукаю те, що робить мого героя унікальним і передаю його характер»

«Ні, ми абсолютно різні. І я завжди намагаюся уникати схожості між персонажем і собою. Акторська гра – це передусім гра. Це можливість прожити інше життя і в цьому й полягає цікавість. Я шукаю те, що робить мого героя унікальним і передаю його характер.

Звичайно, можуть бути якісь спільні емоції чи реакції на певні ситуації, але в цілому, я намагаюся максимально відокремити себе від свого персонажа. Це дає мені можливість створити щось нове і цікаве», – пояснює Сергій.

Сергій Кисіль визнає, що його часто запрошують на ролі антагоністів і навіть має своє пояснення, чому так виходить у більшості випадків. За його словами, все пов'язано з його «негативною харизмою», про яку він детальніше з гумором розповідає далі.

«Негідники цікавлять глядача, бо вони неоднозначні, мають свої мотиви, внутрішні конфлікти»

«Можливо вони у мене круто виходять (сміється)... Негідники цікавлять глядача, бо вони неоднозначні, мають свої мотиви, внутрішні конфлікти. Актор — адвокат своєї ролі. Ми маємо виправдати для себе будь-який вчинок персонажу. Я намагаюся знаходити в негідниках щось людське та робити їх об'ємними та багатогранними.

Граючи такі ролі, я завжди намагаюся зрозуміти, що саме змусило їх стати такими, який у них внутрішній біль або переживання. Існують актори з позитивною харизмою, а є з негативною харизмою. І мені пощастило мати саме негативну. Тому «Ді Капріо з Титаніку» мені навряд колись запропонують зіграти. А от антагоністи або антигерої — це моя історія», — розповідає Сергій Кисіль.

Як зізнається Сергій Кисіль також одною з особливих для нього ролей стала — Назара Лютого в серіалі Ловець снів, де він, за його словами, зміг поєднати риси Шерлока Голмса та Доктора Хауса. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без курйозів не обійшлося: у Мережі показали невдалі дублі та кумедні моменти зі зйомок другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Більше новин