Без курйозів не обійшлося: у Мережі показали невдалі дублі та кумедні моменти зі зйомок другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Як знімали другий сезон Жіночий лікар. Нове життя: кумедне відео

Зйомки серіалу Жіночий лікар. Нове життя не обходилося без курйозних моментів. Ділимося відео зі смішними моментами.

Поділитися:

Серіал Жіночий лікар. Нове життя швидко підкорив серця українців. Кожен новий епізод викликає гарячі дискусії про долю персонажів. Актори старанно працювали над своїми ролями, аби створені ними образи були емоційно насиченими та цікавили глядачів. І хоча до роботи над серіалом на знімальному майданчику підходили з усією професійністю, не обходилося й без курйозних моментів.

Так, продакшн серіалу Жіночий лікар. Нове життя поділився невдалими дублями, які найбільше запам'яталися зі зйомок другого сезону.

«За понад пів року знімань 2-го сезону Жіночий лікар. Нове життя наша команда пережила чимало кумедних моментів. І сьогодні ми хочемо показати вам трохи залаштункової магії — невдалі дублі», — йдеться в повідомлені, яке опублікували в інстаграм.

Пропонуємо зануритися в атмосферу, що панувала під час зйомок.

Нагадаємо, у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя До своїх ролей повернулись Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров та Ярослав Шахторін. Також до касту приєдналися Надія Левченко, Сергій Кисіль та інші. У новому сезоні Михайло Гончар продовжив приймати пацієнток і розв'язувати нові медичні кейси у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. У центрі сюжету — стосунки Михайла та Олени Руденко, яка прийняла рішення стати бойовим медиком на фронті, а також історія Юрія Сердюка та Людмили Пишної, Андрія Балюка і Лілії Ластівки.

Усі серії другого сезону Жіночий лікар. Нове життя вже доступний до перегляду на ютуб-каналі 1+1 Україна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ким залишився Гончар та що сталося з Балюком: чим закінчився другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя

 

Новини по темі