У віці 53 років: померла зірка серіалу Беверлі-Хіллз, 90210 Шеннен Доерті

Шеннен Доерті померла після тривалої боротьби з раком

Померла зірка серіалу Беверлі-Хіллз 90210, американська актриса Шеннен Доерті. Їй було 53 роки.

Інформацію про її смерть підтвердила її публіцистка Доерті Леслі Слоан в офіційній заяві.

«З тяжким серцем я підтверджую смерть актриси Шеннен Доерті. У суботу, 13 липня, вона програла битву з раком після багатьох років боротьби із хворобою», - повідомляється в заяві.

Шеннен Доерті народилася 1971 року в Мемфісі, штат Теннессі. Найбільшу популярність вона набула після того, як виконала роль Бренди Уолш у телесеріалі Беверлі-Хіллз, 90210 та Прю Холлівелл у серіалі Всі жінки відьми.

У березні 2015 року Доерті діагностували рак молочної залози з метастатичним ураженням лімфатичних вузлів, про що вона заявила публічно. Згодом актриса перенесла мастектомію - повне видалення ураженої молочної залози, хіміотерапію та променеву терапію. У 2017 році вона заявила, що перебуває у ремісії.

Фото: theshando/Instagram

У 2019 році у Доерті після періоду ремісії діагностували рак молочної залози четвертої стадії. Торік вона повідомила, що хвороба поширилася на її мозку і кістки, після чого актриса перенесла операцію з видалення пухлини. Пізніше Доерті поділилася радісною новиною і повідомила, що у неї спостерігаються хороші результати після останнього курсу лікування. Однак у результаті хвороба так і не відступила.

Незважаючи на боротьбу з онкологічним захворюванням, Доерті продовжувала працювати і за цей період взяла участь як мінімум у десяти проєктах, включаючи зйомки бойовика Фортеця з Брюсом Віллісом у головній ролі. У 2023 році вона оголосила про запуск авторського подкасту, в якому відверто розповідала про свою боротьбу з раком. Вона вела його до останніх днів свого життя.

Фото: theshando/Instagram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як загинув головний актор, та що стало джерелом натхнення для створення стрічки: невідомі факти про "Форсаж

Більше новин