Соломія Вітвіцька оголосила ім'я найкращого дизайнера (ФОТО)

Особлива ведуча 1+1 оголосила ім'я найкращого молодого дизайнера України.

Соломія Вітвіцька У суботу 29 червня в Одесі відбувся фінал XIV найпрестижнішого в Україні конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє". Ведучою події була чарівна Соломія Вітвіцька у вишуканій чорній сукні від Olena DATS'.

Нагородження відбулося в рамках масштабної модної події HOLIDAY FASHION WEEK.

Творчі пошуки молодих дизайнерів оцінювало компетентне журі. Голова журі – Лілія Пустовіт. До складу експертів увійшли: Ірина Каравай; Олексій Залевський; Артем Климчук, Олена Пржонська і президент Української ради моди, співзасновник та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Ґран-прі конкурсу здобув талановитий київський дизайнер Іван Фролов. Ілона Намазова, головний стиліст каналу 1+1, відзначила, що відкрила для себе талант Івана вже давно, коли працювала над образами для шоу "Голос. Діти". Іван допомагав у створенні одного з ефірних луків для Світлани Лободи, зіркового тренера. Стилісти каналу 1+1 пообіцяли, що будуть і надалі співпрацювати з Іваном Фроловим, а також залучати до творчих проектів інших талановитих українських молодих дизайнерів. Іван презентував на конкурсі колекцію одягу під назвою "BSD". Це спроба знайти межу між жіночністю та маскулінністю. Творчі джерела колекції – фільми Ксав'є Доллана та Педро Альмодовара. Івана надихнули карнавали, паради, вечірки в Барселоні. Іван створює креативний, епатажний, яскравий одяг з інтелігентними рисами. Соломія Вітвіцька прокоментувала, що Іван Фролов може стати улюбленим дизайнером зірок сцени, його стиль найбільш підходить для сфери сучасного шоу-бізнесу. Іван Фролов отримав від організаторів фінансову підтримку для розвитку бізнесу, забезпеченого брендом "Кіра Пластиніна". Кіра Пластиніна – молодий талановитий fashion-дизайнер. Мережа Kira Plastinina налічує близько 300 студій стилю в усьому світі.

Іншими переможцями конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє" 2013 року стали:

Третє місце - Яна Червинська (Київ). Колекція Яни Червинської "Чудовисько" створена за мотивами народних іграшок та на основі детального аналізу біоформи морських головоногих.

Другу премію здобула Дар'я Кривохижа (Київ). У колекції Дар'ї Кривохижої "Міфотворчість" людська натура тяжіє до незвіданого, та через обмеженість власних знань про світобудову шукає відповідь у своїй уяві. Фантазія стає основою для появи міфів.

Всього до участі в конкурсі було надіслано понад 100 ескізів колекцій з 14 міст України. Троє переможців – кияни.

Нагадаємо, що в різні часи в цьому конкурсі перемагали такі зірки моди, як Андре Тан, Олена Буреніна, Наталя Каменська, Олеся Кононова, Артем Климчук, Ксенія Марченко, Олександр Каневський, Маша Рева, Володимир Подолян, Діна Лінник та інші.

Більше новин