Соломія Вітвіцька оголосила ім'я найкращого дизайнера (ФОТО)

Соломія Вітвіцька оголосила ім'я найкращого дизайнера (ФОТО)

Особлива ведуча 1+1 оголосила ім'я найкращого молодого дизайнера України.

Поділитися:

Соломія Вітвіцька У суботу 29 червня в Одесі відбувся фінал XIV найпрестижнішого в Україні конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє". Ведучою події була чарівна Соломія Вітвіцька у вишуканій чорній сукні від Olena DATS'.

Нагородження відбулося в рамках масштабної модної події HOLIDAY FASHION WEEK.

Творчі пошуки молодих дизайнерів оцінювало компетентне журі. Голова журі – Лілія Пустовіт. До складу експертів увійшли: Ірина Каравай; Олексій Залевський; Артем Климчук, Олена Пржонська і президент Української ради моди, співзасновник та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Ґран-прі конкурсу здобув талановитий київський дизайнер Іван Фролов. Ілона Намазова, головний стиліст каналу 1+1, відзначила, що відкрила для себе талант Івана вже давно, коли працювала над образами для шоу "Голос. Діти". Іван допомагав у створенні одного з ефірних луків для Світлани Лободи, зіркового тренера. Стилісти каналу 1+1 пообіцяли, що будуть і надалі співпрацювати з Іваном Фроловим, а також залучати до творчих проектів інших талановитих українських молодих дизайнерів. Іван презентував на конкурсі колекцію одягу під назвою "BSD". Це спроба знайти межу між жіночністю та маскулінністю. Творчі джерела колекції – фільми Ксав'є Доллана та Педро Альмодовара. Івана надихнули карнавали, паради, вечірки в Барселоні. Іван створює креативний, епатажний, яскравий одяг з інтелігентними рисами. Соломія Вітвіцька прокоментувала, що Іван Фролов може стати улюбленим дизайнером зірок сцени, його стиль найбільш підходить для сфери сучасного шоу-бізнесу. Іван Фролов отримав від організаторів фінансову підтримку для розвитку бізнесу, забезпеченого брендом "Кіра Пластиніна". Кіра Пластиніна – молодий талановитий fashion-дизайнер. Мережа Kira Plastinina налічує близько 300 студій стилю в усьому світі.

Іншими переможцями конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє" 2013 року стали:

Третє місце - Яна Червинська (Київ). Колекція Яни Червинської "Чудовисько" створена за мотивами народних іграшок та на основі детального аналізу біоформи морських головоногих.

Другу премію здобула Дар'я Кривохижа (Київ). У колекції Дар'ї Кривохижої "Міфотворчість" людська натура тяжіє до незвіданого, та через обмеженість власних знань про світобудову шукає відповідь у своїй уяві. Фантазія стає основою для появи міфів.

Всього до участі в конкурсі було надіслано понад 100 ескізів колекцій з 14 міст України. Троє переможців – кияни.

Нагадаємо, що в різні часи в цьому конкурсі перемагали такі зірки моди, як Андре Тан, Олена Буреніна, Наталя Каменська, Олеся Кононова, Артем Климчук, Ксенія Марченко, Олександр Каневський, Маша Рева, Володимир Подолян, Діна Лінник та інші.