Соломія Вітвіцька та Роман Баянд створять нову ювелірну колекцію

Роман Баянда та Соломія Вітвіцька зустрілися на міжнародній виставці ювелірних виробів "Ювелір Експо Україна" в Києві, щоб розповісти про спільну колекцію "Особлива" для бренду Zarina.

Приємна зустріч творчої парочки, Майстра Романа Баянда та Музи Соломії Вітвіцької, ведучої "ТСН. Особливе", відбулася на 25-й міжнародній виставці ювелірних виробів "Ювелір Експо Україна" в Києві. Вони прибули туди разом, щоб розповісти про тандем та про спільну колекцію "Особлива" для бренду Zarina.

Телезірка Соломія провела півгодинну автограф-сесію: її шанувальники змогли поспілкуватися з нею та одержати пам'ятні листівки і каталоги коштовностей. Весь цей час Роман опікував свою Музу. Вони приміряли прикраси та позували фотографам, спілкувалися та обговорювали нову спільну ювелірну колекцію, яку планують представити публіці вже цієї осені. А поки що гостям удалося побачити абсолютний ексклюзив – фрагмент ескізу нового персня з фіолетовим каменем, над яким наразі працює дизайнер.

Цього тижня, 22 травня, Соломія та Роман візьмуть участь у події нагородження найкращих серед найкращих в українській моді Best Fashion Awards. Їх чекають кілька плідних днів у Києві.

Цікаво, що Соломія розповіла Романові Баянду, що хотіла б спробувати себе у ролі актриси, і Роман підтримав її в цьому бажанні. Він готовий вибрати найкращі ювелірні прикраси для її майбутніх кінообразів.

Більше новин