Соломія Вітвіцька та Роман Баянд створять нову ювелірну колекцію

Соломія Вітвіцька та Роман Баянд створять нову ювелірну колекцію

Роман Баянда та Соломія Вітвіцька зустрілися на міжнародній виставці ювелірних виробів "Ювелір Експо Україна" в Києві, щоб розповісти про спільну колекцію "Особлива" для бренду Zarina.

Поділитися:

Приємна зустріч творчої парочки, Майстра Романа Баянда та Музи Соломії Вітвіцької, ведучої "ТСН. Особливе", відбулася на 25-й міжнародній виставці ювелірних виробів "Ювелір Експо Україна" в Києві. Вони прибули туди разом, щоб розповісти про тандем та про спільну колекцію "Особлива" для бренду Zarina.

Телезірка Соломія провела півгодинну автограф-сесію: її шанувальники змогли поспілкуватися з нею та одержати пам'ятні листівки і каталоги коштовностей. Весь цей час Роман опікував свою Музу. Вони приміряли прикраси та позували фотографам, спілкувалися та обговорювали нову спільну ювелірну колекцію, яку планують представити публіці вже цієї осені. А поки що гостям удалося побачити абсолютний ексклюзив – фрагмент ескізу нового персня з фіолетовим каменем, над яким наразі працює дизайнер.

Цього тижня, 22 травня, Соломія та Роман візьмуть участь у події нагородження найкращих серед найкращих в українській моді Best Fashion Awards. Їх чекають кілька плідних днів у Києві.

Цікаво, що Соломія розповіла Романові Баянду, що хотіла б спробувати себе у ролі актриси, і Роман підтримав її в цьому бажанні. Він готовий вибрати найкращі ювелірні прикраси для її майбутніх кінообразів.