«Спілкування обмежується відеодзвінками»: Наталка Карпа розповіла про стосунки на відстані з чоловіком-військовим

Наталка Карпа розповіла про стосунки з чоловіком-військовим та як їхня дочка переживає розлуку з батьком

Українська співачка Наталка Карпа у «ЖВЛ Представляє» у «Сніданку з 1+1» розповіла про стосунки на відстані з чоловіком-військовим Євгеном Тереховим.

Артистка зізналася, що їхнє спілкування обмежується відеодзвінками. Карпа також додала, що мріє про те, щоб її дочка Злата відчула, що таке надійне батькове плече.

«Під час війни тема батьківства особливо тригерна. Мою сім'ю, мене та мою донечку ця тема стосується, бо чоловік зараз на фронті та наше спілкування обмежується відеодзвінками. Мені б дуже хотілося, щоб ця проклята війна закінчилася, і моя донечка відчула, що таке надійне батьківське плече», - сказала співачка.

Ексклюзивно у «ЖВЛ Представляє» Карпа також презентувала фрагмент своєї нової пісні, яку присвятила батьку Семену Івановичу. Вона повідомила, що через гастролі за кордоном не змогла бути присутньою на святкуванні його 70-річчя, і вирішила присвятити йому пісню в якості подарунка. Карпа також розповіла про свого батька, якого зворушливо називає найдобрішою людиною у світі.

«Це найдобріша людина на планеті. Іноді я думала, що добро це слабкість, адже дуже часто люди користуються твоєю добротою, але на його власному прикладі я побачила, що ці величини, кохання та добро чудодійні», - повідомила співачка.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Більше новин