Співачка Майлі Сайрус покинула чоловіка заради дівчини

Виявляється, у зірки з’явилася коханка!

10 серпня мережу облетіла новина про те, що американська співачка Майлі Сайрус та актор Ліам Гемсворт розлучаються через вісім місяців після одруження. Про це подружжя повідомило виданню People через представника Майлі:

«Ліам і Майлі розлучаються. Вони постійно розвиваються, змінюються як партнери та особистості, тож вирішили, що буде краще зосередитися на собі та своїх карєрах. Прошу поставитися до цього з розумінням».

Чутки про можливе розлучення зірок з’явилися після того, як співачка виклала нову світлину з подорожі до Італії, у яку вирушила без каблучки. Здивувала й незвичайна компанія Сайрус, якою стала 30-річна блогерка Кейтлін Картер, екс-дівчина брата Кайлі Дженнер – Броді.

А вже незабаром ЗМІ активно публікували фото, які відкинули останні сумніви шанувальників щодо причини розлучення пари. На них співачка палко цілується з Кейтлін.

Фото: usa.backgrid.com

Незадовго після оприлюднення новини прокоментувати подію вирішила й сама Майлі. Співачка поставила всі крапки над «і» в історії шлюбу на cвоїй сторінці в Instagram:

«Не борися з еволюцією, тому що ніколи не виграєш. Як гора, на верхівці якої я стою, яка колись була під водою, – зміни незворотні. Мій тато завжди казав: «Природа нікуди не поспішає, але все завжди трапляється вчасно». Це наповнює моє серце миром і надією. Мене вчили поважати планету та її процеси, і я маю намір зробити те саме із власним життям».

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Майлі Сайрус:

1. Зухвала Майлі Сайрус презентувала свій найепатажніший кліп (відео)

2. Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт проводять медовий місяць з родиною

3. У мережі обговорюють весілля співачки Майлі Сайрус

Більше новин