«Давно не було таких мурах від об'єднання людей»: у соцмережах набирає популярності відео потужного виступу Святослава Вакарчука у метро під час повітряної тривоги

Соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук розчулив виступом у метро під час повітряної тривоги у Києві.

Напередодні, 16 жовтня, гурт Океан Ельзи дав останній з п'яти концертів у Палаці спорту. Виступ перервала оголошена у Києві та області повітряна тривога на тлі чергової загрози обстрілу. Глядачі відправилися до укриття, в метро. Музиканти також відправилися з ними та вирішили продовжити концерт. 

Відповідне відео Океан Ельзи поширили на своїй офіційній сторінці в інстаграм. Разом із фанатами вони виконали популярні пісні Як ніколи, Без бою та Не питай. Вакарчук замість мікрофона викоритовував рупор, щоб всі могли його чути. Інші члени гурту взяли інструменти, щоб заграти мелодії.

Відео імпровізованого виступу за кілька годин стало вірусним у соцмережах. Українці вражені та натхненні єдністю людей:

«Давно вже (за ці роки повномасштабки) в мене не було мурах від обʼєднання людей, таких щирих, таких своїх. Дякую, нагадали, чому я хочу залишатися та залишаюсь у своїй Україні! Так хочу, щоб ми частіше згадували, що наша сила в єдності, в голосі одному на всіх! Складно пояснити це відчуття! Але дякую ще раз».

«Ви найкращі, ви неймовірні, ви неповторні. Дякую вам за пісні, за спогади, за мурахи по шкірі на ваших концертах... Дякую, що ви є в нас такі».

«Так тепло дивитися це відео. Люди, ви прекрасні».

«Це був один із найщасливіших моментів мого життя, тому що це було так щиро і в унісон в метро, всі один одному посміхались, дівчина по відеозв'язку показувала це своєму чоловіку на фронті. Це те, що не передбачиш, але те, що запамʼятається назавжди».

«Незламний народ незламної країни та найкращі артисти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася в новому образі та заспівала про P. Diddy: Klavdia Petrivna вразила публіку на концерті на своїй малій батьківщині

 

Більше новин